Το The League έρχεται αυτή την Παρασκευή

Έφτασε η στιγμή για τη μεγάλη πρεμιέρα

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Έφτασε η στιγμή για τη μεγάλη πρεμιέρα 

13393900_717042048398799_9095314686356924404_n

Η ώρα για την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος League Of Legends έφτασε και η αγωνία κορυφώνεται καθώς περιμένουμε να δούμε τα πρώτα παιχνίδια αυτή την Παρασκευή.

Το THE LEAGUE, στοχεύει στην ανάδειξη των Ελλήνων παικτών μέσα από εβδομαδιαίες μάχες στο Summoner’s Rift, οι οποίες θα μεταδίδονται ζωντανά από το e-gaming κανάλι στο twitch.tv.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε το αναλυτικό άρθρο του πρωταθλήματος.

team-logos_9b2a

Στην πρώτη αγωνιστική έχουμε πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια ανάμεσα στις 6 ομάδες. Η δράση ξεκινά με το Pre Show αυτή την Παρασκευή (17 Ιουνίου) στις 16:30, ενώ τα παιχνίδια ξεκινούν στις 17:00.

Το πρόγραμμα αναλυτικά:

 • 17:00Elysium Gaming vs. Greek Operation Forces
  Η μάχη μεταξύ της ομάδας φαβορί Elysium, ενάντια στην πολλά υποσχόμενη ομάδα της GROF.
 • 18:00Razor’s Edge Gaming vs. Instinct eSports
  Η REG, είναι ομάδα που απαρτίζεται από έναν έμπειρο shotcaller και νέους παίκτες γύρω του με μεγάλο ταλέντο. Η Instinct από την άλλη, με μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής, έρχεται από την πρώτη θέση του Qualifier για να δείξει τη δύναμη της.
 • 19:00Void Gaming vs. Test Your Limits
  Η γνωστή σε όλους VG με το νέο της roster θα κοντραριστεί με την ανανεωμένη Test Your Limits και τον Gagai, ενάντια στην παλιά του ομάδα.
 • 20:00Instinct eSports vs. Void Gaming
  Οι δύο ομάδες έχουν διπλή υποχρέωση στην πρώτη αγωνιστική και σίγουρα ψάχνουν τη νίκη που θα τους πάει λίγο πιο μπροστά.

Δείτε τα σχόλια των αναλυτών στο πρώτο talk show του THE LEAGUE:

Tier 2 τουρνουά

Μαζί με την έναρξη της HEAT SEASON, που θα κρατήσει από τις 17/06/2016 μέχρι και τις 29/07/2016, έχουμε και την ανακοίνωση του πρώτου τουρνουά της κατηγορίας The League Tier 2. Το τουρνουά είναι ανοικτό για όλες τις ομάδες και δίνει βαθμούς στο δικό του ladder, από το οποίο δύο ακόμα ομάδες θα προστεθούν στην 8άδα του THE LEAGUE για τα τελικά του Σεπτεμβρίου. Σε αυτά, μπορείτε να συμμετέχετε μέσω του Riot tournament tool!

– Βρείτε το επόμενο στο site του Tournament Tool
– Δείτε τις γενικές οδηγίες για τα τουρνουά του The League Tier 2

Σας περιμένουμε στο πρώτο Live του THE LEAGUE, την Παρασκευή στις 17:00 στο twitch.tv/e_gaming!

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Υποστηρίζει οτιδήποτε (σχεδόν) μπορεί να αναχθεί σε τέχνη. Κάποια στιγμή το πτυχίο της θα γράφει "Ιστορικός", και όταν δεν μαθαίνει ημερομηνίες & ιστορικά γεγονότα παίζει & δοκιμάζει ό,τι game υπάρχει.