Νέο PvP mode στο Minecraft

Ανακοινώθηκε η ενσωμάτωση μιας καινούργιας λειτουργίας PvP στο Minecraft

Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Η Mojang, ανακοίνωσε την ενσωμάτωση μιας καινούργιας λειτουργίας PvP στο Minecraft 

2016-05-26-image-10

Η καινούργια λειτουργία θα ονομάζεται Battle, και θα είναι ένα από τα προγραμματισμένα mini games. Η λειτουργία υποστηρίζει έως 4 παίκτες σε splitscreen και έως 8 παίκτες σε απευθείας σύνδεση, είτε μέσω πρόσκλησης είτε μέσω matchmaking. Η λειτουργία Battle, χαρακτηρίζεται ως last minecrafter standing deathmatch το οποίο είναι διαφορετικό από το Hunger Games.

2016-05-26-image-11

Με την έναρξη του κάθε χάρτη, οι παίκτες θα πρέπει να συλλέξουν αντικείμενα από τα κουτιά- chests. Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, οι παίκτες είναι ανίκητοι και δεν επιτρέπονται οι μάχες, μέχρι να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του κυνηγιού. Κατά την διάρκεια του αγώνα, τα loot chests θα κάνουν respawn αυτόματα αλλά για να έχετε πρόσβαση σε αυτά, θα πρέπει να διακινδυνεύσετε την ζωή σας.

Οι παίκτες δεν μπορούν να κάνουν respawn, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να επιστρέψουν με την μορφή της νυχτερίδας, πετώντας και ενοχλώντας τους εναπομείναντες παίκτες. Κάθε γύρος διαρκεί 5 λεπτά και νικητής είναι αυτός που θα παραμείνει όρθιος στο τέλος του αγώνα.

2016-05-26-image-13

Η Battle φτάνει τον επόμενο μήνα για όλες τις εκδόσεις του Minecraft με τρεις δωρεάν χάρτες. Αργότερα θα προστεθούν και άλλα πακέτα χαρτών με $2,99 το κάθε ένα.

Περισσότερα νέα για το Minecraft

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.