Προβλέψεις για το roster των DD στο ESL Invitational

Roster έκπληξη από τους DD

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Roster έκπληξη από τους DD

dd

Το Invitational του ESL λαμβάνει πρώτη φορά χώρα στην Ελλάδα και θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη. Θα αγωνιστούν οι 4 κορυφαίες ομάδες της χώρας μας: Elysium Gaming, Void Gaming, Team in Game EUNE και Different Dimension. Αυτές οι ομάδες επιλέχθηκαν με βάση τις επιδόσεις τους στο ESL Southeast Europe Championship.

Σύμφωνα με όσα συμβαίνουν «στην ελληνική επαγγελματική LoL σκηνή», το roster των DD εδείκνυται να περιλαμβάνει τον Χριστόφορο «Warrior Lady» Κλειώτη στο toplane, ο οποίος είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας. Στο mid lane θα βρίσκεται ο Στέλιος » R1ou» Αναθανασιάδης, πρώην παίκτης των OnTop, ενώ στο botlane κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσουν να βρίσκονται οι Miraccolo και ο Νίκος «HungryPanda» Νικολαίδης. Για να συμπληρωθεί η πεντάδα των DD στο jungle θα βρίσκεται ο πρώην παίκτης των GameSpace, Πάνος «AnOnyMoOosLeGenD» Χαλκιάς.

Οι νικητές του event θα πάρουν το χρηματικό έπαθλο των €700,00, ενώ η ομάδα της δεύτερης θέσης θα πάρει €400,00. Όσο για τις ομάδες της 3ης και 4ης θέσης, θα δοθούν €200,00 στην καθεμιά.

Ευχόμαστε καλή τύχη στις ομάδες που θα διαγωνιστούν στο ESL Invitational και ελπίζουμε να γίνουν και άλλα τέτοια event στη χώρα μας.

Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags
,