Ανακοινώθηκε το πρώτο παιχνίδι NASCAR για PS4 και Xbox One

Το πρώτο παιχνίδι NASCAR για το Ps4 και Xbox One βρίσκεται υπό ανάπτυξη

Το πρώτο παιχνίδι NASCAR για το Ps4 και Xbox One βρίσκεται υπό ανάπτυξη

NASCAR-Heat-Evolution-logo-672x372

Το παιχνίδι αυτοκινήτων NASCAR Heat Evolution, κάνει ντεμπούτο στις 13 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Monster Games. Το παιχνίδι περιέχει πάρα πολλά τουρνουά αγώνων, αμάξια και 23 επίσημες πίστες.

Επίσης,θα περιέχει καινούρια AI και συστήματα ταχύτητας, όπου θα προσαρμόζουν το παιχνίδι ανάλογα με το επίπεδο του παίκτη. Επιπρόσθετα, θα υπάρχουν πολλά modes, όπως καριέρα και αγώνες ταχυτήτων.

Ο υπεύθυνος για τη δημιουργία του παιχνιδιού και πρόεδρος της Monster Games, Richard Garcia, δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που έχουν δημιουργήσει μετά από 18 μήνες δουλειάς. Επίσης, πρόσθεσε πως ο σκοπός του παιχνιδιού από τη πρώτη μέρα, ήταν να δώσει χαρά, ψυχαγωγία, αλλά και ρεαλιστικότητα.

Περισσότερα νέα για το NASCAR: Heat Evolution