Οι SKT T1 είναι οι πρωταθλητές του MSI 2016

Ήρθε το τέλος ενός συναρπαστικού MSI mid-season invitational για τη χρονιά του 2016

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ήρθε το τέλος ενός συναρπαστικού MSI mid-season invitational για τη χρονιά του 2016

13d3ac65-4c68-45fa-ac4f-42b4730ed2ec

Οι SKT T1 ήταν απογοητευτικοί στο group stage. Από την άλλη μεριά. οι CLG ήρθαν με μεγάλη ταχύτητα μετά από την κατάκτηση του NA LCS. Τώρα όμως, και οι δύο έφτασαν στον τελικό, δύο δυναμικές και καταπληκτικές ομάδες, και όλα κρίθηκαν σε μια σειρά best of 5. Πάμε να δούμε αναλυτικότερα όσα έγιναν:

Game 1:
Οι CLG προσπαθούν να μειώσουν το experience από τον Blank με το counter jungling χωρίς επιτυχία αφού δίνουν 2 kills. Η αρχή δεν είναι καθόλου καλή για την αμερικάνικη ομάδα, ενώ στη συνέχεια προσπαθούν να κάνουν plays που θα τους πάνε προς την νίκη. Οι SKT T1 έχουν στόχο την Soraka που είναι από τους πιο σημαντικούς κρίκους στην ομάδα των SKT Τ1 με το heal της. Οι CLG κοντά στα 25’ κερδίζουν ένα teamfight και πάνε για δεύτερη προσπάθεια στον Baron. Το buff θα βοηθήσει να πάρουν δράκο και μερικά turrets. Όμως δεν ήταν αρκετό για να κερδίσουν τον πρώτο γύρο μιας και μόλις τελειώνει η διάρκεια του buff, οι SKT T1 μπαίνουν δυναμικά στο επόμενο teamfight και κερδίζουν το πρώτο παιχνίδι.

Game 2:
Αλλαγή στα lanes, αλλά τα picks είναι παρόμοια με το πρώτο παιχνίδι. Οι CLG κάνουν μία πολύ καλή αρχή με το πρώτο kill να πηγαίνει στον Stixxay σκοτώνοντας τον Faker. Σε κάθε teamfight, οι δύο ομάδες ανταλλάζουν συνέχεια kills, μέχρι οι SKT T1 καταφέρνουν να σκοτώσουν 4 από τους 5 της CLG και στα 30’ παίρνουν baron buff. Αμέσως εισβάλουν στη βάση των CLG, καταστρέφουν όλα τα inhibitors και παίρνουν ακόμα μία νίκη εναντίον της CLG.

Game 3:
Δύσκολα τα πράγματα για τους CLG. Αποτυχημένες προσπάθειες για να πάρουν kills, δεν μπορούν να καταστρέψουν πύργους, να πάρουν δράκο ή ακόμα και Baron buff. Ενώ οι SKT T1 καταφέρνουν άσσο και παίρνουν Baron buff την πρώτη φορά, αλλά την δεύτερη φορά παίρνουν Baron buff μαζί με Aspect of Dragon. Με το gold lead να ξεπερνάει κατά 20.000 τους CLG και τα inhibitors κατεστραμμένα, οι SKT T1 παίρνουν τη νίκη και στο τρίτο παιχνίδι και γίνονται πρωταθλητές του MSI mid-season invitational 2016.

Οι SKT T1 «σκούπησαν» με 3-0 τους CLG και πρόσθεσαν ένα ακόμα τρόπαιο στην πλούσια συλλογή τους.
Η αλήθεια είναι πως μετά την απογοητευτική πορεία τους στο group stage, όλοι περίμεναν τους Royal Never Give up να κατακτήσουν το τρόπαιο αλλά ο αυτοκράτορας έδειξε τον χαρακτήρα του στα κρίσιμα παιχνίδια. Ο νικητής του invitational είχε κριθεί ήδη στα ημιτελικά μετά το 3-1 των SKT απέναντι στους RNG.

Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags
, ,

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο