Η SKT T1 στον τελικό

Η RNG απέτυχε να περάσει στον τελικό

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η RNG απέτυχε να περάσει στον τελικό

13240668_278916012441730_4443143587372198274_n

Στο group stage είδαμε τους, δύο φορές, πρωταθλητές να παλεύουν ενάντια στις υπόλοιπες ομάδες, και την επίδοση της ομάδας να πέφτει. Όμως στο knockout stage εναντίον στην RNG, μας έδειξαν μία αποφασισμένη ομάδα που είναι έτοιμη να νικήσει το MSI. Στην αντίπαλη πλευρά έχουμε την δυναμική RNG με 8-2 στο group stage, αποφασισμένη να νικήσει, χωρίς πολλά λάθη. Δυστυχώς όμως στα παιχνίδια με την SKT T1, η RNG άλλαξε εντελώς τον τρόπο που έπαιζε με αποτέλεσμα να χάσει 1-3 και να χάσει την ευκαιρία για τον τίτλο του MSI. Aς δούμε παρακάτω αναλυτικά τα παιχνίδια:

Game 1:
Η RNG είχε το πάνω χέρι σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Με τον Looper στον Trundle, ο Duke δυσκολεύτηκε αρκετά στο laning phase, αφού έχει μεγάλο πλεονέκτημα απέναντι στα tanks. O Mlxg με Nidalee ήταν τρομερός αφού ήταν παντού στο χάρτη, με συνεχόμενα ganks στον Faker και αρκετό counter jungling με αποτέλεσμα ο Blank να μείνει πίσω σε minions. Ο Faker με Fizz στο mid lane κατάφερε να αντιμετωπίσει τον Xiaohu με Le Blanc και να ασκήσει πολύ damage στην αντίπαλη ομάδα κατά τη διάρκεια των teamfights. Στo bot lane τα πράγματα ήταν ήσυχα με τα δύο ζευγάρια να πηγαίνουν μπρος πίσω χωρίς kills, ενώ στα teamfights δεν ήταν εύκολο να σκοτώσουν τους Κορεάτες με την Soraka να κάνει heal σε όλη την ομάδα. Με 4 dragons, δύο barons και όλα τα turrets, η RNG νικάει το πρώτο παιχνίδι.

Game 2:
Αλλαγή lanes του bot με το top για να κάνουν safe farming τα adc, με το μειονέκτημα στον Duke με Poppy αφού αντιμετώπιζε τον Looper με Ryze. Η RNG χρησιμοποιούν την τακτική του double teleport αλλά χωρίς αποτέλεσμα εκτός από τη στιγμή που πήραν το first blood. O Faker με Azir παίρνει solo kill την Le Blanc και έχει ένα μικρό προβάδισμα. Τα teamfights είναι υπέρ της SKT T1 με την Soraka να κάνει heal και τον Faker να πετυχαίνει την ultimate τη σωστή στιγμή. Ο Bang με Sivir, ασκεί απίστευτο damage με την βοήθεια της ομάδας του και να κάνει σωστό positioning χωρίς να δυσκολεύεται. Στη συνέχεια βλέπουμε ένα νωρίς κατεστραμμένο inhibitor στα 22 λεπτά και την SKT T1 να παίρνει την πρώτη νίκη στo knockout stage.

Game 3:
Το bot συνεχίζει με Sivir – Soraka, ο Duke διαλέγει τον Ekko – ένα pick που είναι πολύ αρεστό στο top lane και καταφέρνει να έχει πλεονέκτημα απέναντι στον Looper με Poppy – ο Faker επιλέγει τον Fizz εναντίον του Azir, ένα δύσκολο match up αλλά όχι αδύνατο. Παρ ’όλα αυτά, το roaming του Faker του δίνει τρία kills. Από την αντίπαλη πλευρά δυσκολεύονται να πάρουν kills, turrets και dragons. Όμως ο Mlxg με Elise, είναι σε όλα τα lanes προσπαθώντας να βοηθήσει με μικρή επιτυχία αλλά και σκοτώνοντας τους αντιπάλους του. Τα teamfights δεν είναι πολλά αλλά όταν υπάρχουν, η SKT T1 καταφέρνει να νικάει πάντα, με το heal της Soraka και το stun του Ekko. Και σιγά σιγά το τέλος έρχεται με τους Κορεάτες να κάνουν ace τους Κινέζους και να κερδίζουν το τρίτο παιχνίδι.

Game 4:
Η SKT T1 αλλάζουν εντελώς τα picks, το bot διαλέγει Ezreal και Karma, δύο ήρωες που οι Bang – Wolf έχουν μεγάλη άνεση. Ο Faker με Ryze παίζει καταπληκτικά με τον οποίο άλλωστε έχει κερδίσει και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Οι RNG επέλεξαν ήρωες που τους  βοήθησαν στο να κάνουν farming με έναν ασφαλή τρόπο, Poppy, Graves, Azir, Tristana και Braum. Όμως το ηθικό τους έχει πέσει και δεν παίρνουν τις σωστές αποφάσεις. Βλέπουμε μια δυναμική και διαφορετική SKT T1, αποφασισμένη να κερδίσει αυτό το MSI. Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού η RNG δεν έχει πάρει kills, turrets, dragons ή Baron. Το τέλος βρίσκει τους Κορεάτες να νικούν σε ένα αψεγάδιαστο παιχνίδι με 0-9.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο