Ο Chakki νικητής στο Hearthstone της Dreamhack Austin

Μεγάλη νίκη για τον Chakki, που αγωνίζεται για την Team Dignitas, ο οποίος επικράτησε ενάντια στον…

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο τελικό, κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο

Μεγάλη νίκη για τον Chakki, που αγωνίζεται για την Team Dignitas, ο οποίος επικράτησε ενάντια στον TerrenceM, με σκορ 3-2 στον τελικό της Dreamhack Austin στο Hearthstone.

3f8d64e30a7d7da5908e82de4c8d8cb2

O Keaton «Chakki» Gill ξεκίνησε δυνατά κάνοντας το 1-0 ενάντια στον παίκτη της GaleForce Esports. O TerrenceM κατάφερε να γυρίσει το σκορ υπέρ του με ένα δυνατό Shaman deck κάνοντας το 1-2. Όμως η εμπειρία του Chakki φάνηκε στο τέλος, όταν με αρκετή μελέτη και ψύχραιμες κινήσεις κατάφερε να επικρατήσει με 3-2 και να σηκώσει το μεγάλο έπαθλο των 8.000 δολαρίων.

Ο Chakki για να φτάσει έως τον τελικό έπρεπε να περάσει από τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2015, Ostaka τον οποίο και κέρδισε με σκορ 3-0. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην πρώτη φάση των playoff ενάντια στον Frozen τον οποίο και κέρδισε με σκορ 3-2. Ακολούθησαν άλλες δύο νίκες στα προημιτελικά και ημιτελικά με σκορ 3-0.

Μαζί με αυτή τη μεγάλη νίκη έλαβε και 15 HCT points οι οποίοι θα τον φέρουν πιο κοντά στο παγκόσμιο του 2016. Αυτός ήταν ο πρώτος μεγάλος τίτλος που κατακτά ο Chakki στην καριέρα του σε Major τουρνουά.

Το νέο meta στο παιχνίδι έφερε νέα πρόσωπα στην κορυφή. Άραγε θα υπάρξουν και άλλοι παίκτες που θα έρθουν στην επιφάνεια μετά τις αλλαγές της Blizzard;

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft