Νέα χαρακτηριστικά για το Sword Art Online: Hollow Realization

Η Bandai Namco Entertainment Europe, ανακοίνωσε καινούργια χαρακτηριστικά για το επερχόμενο παιχνίδι

Platforms
 
Genre
 
Developer
 

Η Bandai Namco Entertainment Europe, ανακοίνωσε καινούργια χαρακτηριστικά για το επερχόμενο παιχνίδι

1891296_477607132440092_6237592562018206654_n

Προχωρώντας στον κόσμο του Sword Art: Origin, νέοι χαρακτήρες όπως η Strea, η Philia και το μυστήριο NPC Premiere, θα σταθούν δίπλα στον Kirito και την Asuna. Κατά την διάρκεια της περιπέτειάς τους, οι παίκτες θα ανακαλύψουν τα διαφορετικά τοπία όπως το συναρπαστικό Valley Map και το υδάτινο περιβάλλον του.

Αλλά θα πρέπει να είναι προσεκτικοί καθώς οι υπέροχες ατμόσφαιρες, κρύβουν τρομερά τέρατα μεταξύ των οποίων: Jelly Floaters, Shadow Demons, Verminus και το Shaman of Gigas, ένα boss που χρησιμοποιεί παράξενη μαγεία.

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους, μέσω του σύμπαντος του Sword Art: Origin, οι παίκτες θα ανακαλύψουν την Town of Beginnings, μια νέα ιστορία με πολλές περιπέτειες.

Μπορείτε να γίνετε μέλη στο Swort Art Online: Hollow Realization αυτό το φθινόπωρο. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο φυσικά και ψηφιακά τόσο για Playstation 4, αλλά και για Playstation Vita στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Αυστραλία.

Περισσότερα νέα για το Swort Art Online: Hollow Realization

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.