Η Κίνα καταστρέφει τον βασιλιά στο MSI 2016

Oι Royal Never Give Up της Κίνας, ανέκοψαν την ανοδική πορεία των βασιλιάδων SKTelecom T1

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Oι Royal Never Give Up της Κίνας, ανέκοψαν την ανοδική πορεία των βασιλιάδων SKTelecom T1

1_27

Σοκαριστήκαμε με το αποτέλεσμα της ομάδας. Σχεδόν κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι οι SKT θα ήταν με 0-4 στα 10 λεπτά μέσα στο παιχνίδι, ή ότι ο «The Demon King» Faker θα είχε σκορ 0/5/0 με Azir στο 50’. Ας δούμε πως ξεκίνησαν.

Oι RNG μας έδειξαν ένα κυρίαρχο παιχνίδι. Η LeBlanc του Xiahou πήρε νωρίς το first blood και από εκεί και μετά, η μεγάλη ομάδα της Κίνας είχε μεγάλο πλεονέκτημα στο mid lane. Επίσης, τα συνεχόμενα ganks από τον Graves του mlxg έκαναν μίζερη τη ζωή του Faker. Κατόπιν, δεν ήταν δύσκολο για τον Xiahou να μετατραπεί σε μία πανούργα και καταστροφική LeBlanc.

«Δεν είναι ότι εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες πάνω του, απλά είναι ο μόνος παίκτης που παίζει καλά» είπε το support Mata για τον Xiaohu με γέλιο. «Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα τον mid laner και τον jungler να νικούν».

Μην ξεχάσουμε να δώσουμε τα εύσημα στους SKT, που κατάφεραν να κρατήσουν το παιχνίδι για μία ώρα, ακόμα και αν ήταν πίσω 11k gold σε ένα σημείο. Κατέστρεψαν ένα inhibitor των RNG και είχαμε την ευκαιρία να δούμε επίσης τι γίνεται όταν το Baron buff συναντάει τους πέντε Dragons.

Η ατμόσφαιρα στο Shanghai Oriental Sports Center ήταν αισθητά «ηλεκτρισμένη». Κανείς δεν τόλμησε να ζητωκραυγάσει, γεγονός που κάνει εύκολα αντιληπτή την ατμόσφαιρα που επικρατούσε.

26539669990_6badc0d9f0_k

«Όλοι οι συμπαίκτες μου πίστευαν πως έχουμε μία καλή ευκαιρία για να νικήσουμε ένα team fight»  είπε ο Mata, ο οποίος έψαχνε την τέλεια στιγμή για να κάνει την κίνηση του με τον Alistar.

Και οι δύο ομάδες είχαν full item builds και ανοιχτές βάσεις. Στο τέλος, ήταν μία μάχη μπροστά στο Dragon pit που ανέδειξε τους RNG. Σε μία ίση μάχη, κατάφεραν έναν άσο με τους SKT νεκρούς και η αρένα πανηγύρισε.

Τι σημασία είχε για τον Mata να νικήσει μία Κορεάτικη ομάδα;

«Τώρα παίζω σε Κινέζικη ομάδα» λέει, δείχνοντας υπερήφανος για την Κίνα. «Νίκησα μία Κορεάτικη ομάδα, αλλά περισσότερο ήταν ότι νίκησα την καλύτερη ομάδα. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα».

2_28

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο