Το νέο Shadow of the Beast θα περιλαμβάνει και το αρχικό παιχνίδι

To Shadow of the Beast από το Amiga θα συμπεριλαμβάνετε στο remake για το Playstation 4, μαζί με το αρχικό soundtrack, αλλά και concept art

To Shadow of the Beast από το Amiga θα συμπεριλαμβάνετε στο remake για το Playstation 4, μαζί με το αρχικό soundtrack, αλλά και concept art

shadow of the beast

Όπως γράφτηκε και στο Playstation Blog, το αρχικό Shadow of the Beast θα είναι unlockable μέσα στο κεντρικό παιχνίδι. Ωστόσο, δεν έγινε ξεκάθαρο πως θα γίνεται αυτό.

Επίσης, η μουσική του πρώτου παιχνιδιού από τον David Whittaker θα μπορεί να ξεκλειδωθεί από τους παίκτες θα μαζέψουν αρκετό mana.

Τη μουσική του νέου παιχνιδιού σύνθεσε ο Ian Livingstone, ο οποίος πειραματίστηκε με πολλά μουσικά όργανα, ώστε να δημιουργήσει ένα πραγματικά ανατριχιαστικό soundtrack. Οι fans της μουσικής του παιχνιδιού θα προσέξουν πολλά στοιχεία, που έχουν υιοθετηθεί στη μοντέρνα έκδοση του.

Μαζί με τα παραπάνω, θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε και το Concept Art του Shadow of the Beast, συμπεριλαμβανομένου και του Box Art από τον Roger Dean σε υψηλή ανάλυση.

Το Shadow of the Beast κυκλοφορεί στις Μαΐου αποκλειστικά για Playstation 4.

 

Περισσότερα νέα για το Shadow of the Beast

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.