Διάσημος streamer τιμωρείται από την Riot

Η Riot Games τιμώρησε τον διάσημο streamer Tyler1 λόγω απρεπούς συμπεριφοράς στο παιχνίδι

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η Riot Games τιμώρησε τον διάσημο streamer Tyler1 λόγω απρεπούς συμπεριφοράς στο παιχνίδι 

13140980_1301852713165196_1692349145_n-725x375

Ο Tyler δεν ήταν διάσημος πριν μερικές εβδομάδες. Η δημοτικότητά του αυξήθηκε όταν ο κόσμος έμαθε πως έκανε βαρύ «troll» και χρησιμοποιούσε βωμολοχίες σε διάφορες γλώσσες κατά την διάρκεια των streams του.

Οι σχεδόν 100,000 οπαδοί του, δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το περιεχόμενο του καναλιού του. Ωστόσο, διάφοροι επαγγελματίες παίκτες του League Of Legends, συμπεριλαμβανομένου και του Doublelift, μίλησαν για την συμπεριφορά του.

Το παρακάτω βίντεο δείχνει τον Doublelift να μιλάει για τον streamer, χαρακτηρίζοντας τον απείθαρχο και συχνά, απρεπή.

Η Riot εξέδωσε μια επίσημη δήλωση στην ιστοσελίδα, ενημερώνοντας την κοινότητα για την απόφαση της πάνω στο ζήτημα, και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ένα απόσπασμα αυτής:

«Η «άμεση επικοινωνία» πιάνει τους πιο τοξικούς παίκτες, αλλά μερικοί εκφράζουν τα συναισθήματά τους και έξω από το παιχνίδι με σκοπό να συνεχίσουν να καταστρέφουν τα παιχνίδια της κοινότητας. Λόγω του καλού τεκμηριωμένου ιστορικού για τις λεκτικές κακοποιήσεις, αδικαιολόγητων feed, των αγορών έτοιμων λογαριασμών καθώς επίσης και την παρενόχληση στους παίκτες, δεν θα επιτρέψουμε τον Tyler1 να κατέχει League of Legends λογαριασμό, επ ‘αόριστον. Κάθε λογαριασμός που χρησιμοποιείται από αυτόν, θα απαγορεύεται οριστικά μετά την αναγνώριση του (…)»

Το πρωτότυπο κείμενο της Riot Games:

Hey all,

Instant Feedback catches the most unsportsmanlike players in League, but some people go out of their way to continue ruining games for the community. Because of a well-documented history of account bans for verbal abuse, intentional feeding, as well as account sharing/purchasing, evasion of sportsmanship systems, and player harassment, we will not allow Tyler1 to hold a League of Legends account, indefinitely. Any account definitively used by him will be banned immediately upon identification.

We know we’re not perfect, and this dragged on too long, but we want you to know when the rare player comes along who’s a genuine jerk, we’ve still got your back.

13150087_1301868269830307_1836891750_n

Αλλά ο Tyler φαίνεται πως δεν έχει ενοχληθεί από αυτό το επεισόδιο, όπως δείχνει στο βίντεο του.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε διαμάχη μεταξύ των παικτών και των οπαδών, με πολλές αρνητικές κριτικές να ασκούνται προς την Riot. Σίγουρα όμως, μένει να δούμε αν η Riot λάβει μέτρα για τους troll παίκτες και τις άσχημες συμπεριφορές σε μεγαλύτερο βαθμό, καθώς επίσης και αν επιτρέψουν και πάλι στον Tyler1 να παίξει.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.