Πληθαίνουν τα leaks για το Uncharted 4

Με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Uncharted 4 να πλησιάζει όλο και περισσότερο, τόσο πληθαίνουν και τα leaks του παιχνιδιού

Με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Uncharted 4 να πλησιάζει όλο και περισσότερο, τόσο πληθαίνουν και τα leaks του παιχνιδιού

uncharted

Το Uncharted 4 βρίσκεται προ των πυλών, καθώς σε δύο περίπου εβδομάδες, στις 10 Μαΐου, έρχεται η επίσημη κυκλοφορία του. Όσο όμως πλησιάζουμε προς τα εκεί, βλέπουμε να πληθαίνουν τα leaks του παιχνιδιού. Ο creative director, Neil Druckmann, με ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, παρακινεί τους fans να μείνουν σε επαγρύπνηση σχετικά με τα leaks και τα spoils που κυκλοφορούν.

Αναλυτικότερα, στην ανάρτηση του, ο Neil Druckmann αναφέρει πως γίνεται όλο και πιο δύσκολο, καθώς πλησιάζουν οι μέρες, να ελεγχθούν τα διάφορα leaks και κλείνει, λέγοντας πως οι fans θα βρεθούν μπροστά σε πολλές και μεγαλύτερες εκπλήξεις από όσες έχουν ήδη δει.

Εκτός αυτού, φαίνεται πως οι έμποροι λιανικής στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν ήδη ξεκινήσει και πουλούν το παιχνίδι, αρκετές μέρες πριν την επίσημη ημερομηνία του. To multiplayer του παιχνιδιού, όπως είναι λογικό άλλωστε, είναι προσωρινά μη διαθέσιμο, αλλά υπάρχει μία μικρή πιθανότητα οι παίκτες να μπορέσουν να εξερευνήσουν την ιστορία του πριν την επίσημη κυκλοφορία αυτού.

Το Uncharted 4 αναμένεται στις 10 Μαΐου για το PS4.

Περισσότερα νέα για το Uncharted 4: A Thief's End

Υποστηρίζει οτιδήποτε (σχεδόν) μπορεί να αναχθεί σε τέχνη. Κάποια στιγμή το πτυχίο της θα γράφει "Ιστορικός", και όταν δεν μαθαίνει ημερομηνίες & ιστορικά γεγονότα παίζει & δοκιμάζει ό,τι game υπάρχει.