Διάσημος streamer στο νοσοκομείο έπειτα από το ban του

Streamer του LOL στο νοσοκομείο έπειτα από το ban που δέχτηκε

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ένας πολύ διάσημος streamer, o Gross Gore, βρέθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από το ban του στο twitch

10922429_10203534050851950_9119732694252114945_n

O διάσημος league of legends streamer, Ali “Gross_Gore” Larsen διακομίστηκε στο νοσοκομείο με φόβους για την ασφάλειά του και την ψυχική του κατάσταση έπειτα από τον αποκλεισμό του από το twitch.

Έπειτα από ένα πολύ περίεργο βίντεο που ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, o streamer εξήγησε τον λόγο που δέχτηκε permaban και φαινόταν πολύ άσχημα ψυχολογικά. Έτσι ένας θαυμαστής του ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα ότι ο παίκτης μπορεί να σκεφτεί την αυτοκτονία και οι αστυνομικοί πήγαν και τον βρήκαν για να τον μεταφέρουν σε ένα νοσοκομείο για την ασφάλειά του. Μίλησε με ένα θεραπευτή και ένα ιατρό και φαίνεται πως ηρέμησε.

Τα αίτια φαίνεται να είναι ίδια με αυτά που το τελευταίο 6μηνο του δημιούργησαν πολλαπλά προβλήματα, δηλαδή οι αλλεπάλληλες διαμάχες και αρνητικές συμπεριφορές με άλλους streamer και μια γυναίκα streamer επίσης.

Το twitch όμως ήταν ο βασικός τρόπος διαβίωσής του καθώς από εκεί έβγαζε τα χρήματά του.

Μετά από όσα έγιναν ο Larsen έκανε πολλά βίντεο και αναρτήσεις για να εξηγήσει και να αιτιολογήσει στους θαυμαστές του τι συνέβη στα οποία όμως έλεγε πως η ζωή του τελείωσε, καταστράφηκε και άλλα τέτοια άδοξα πράγματα.

Μετά από post που έκανα, βέβαια έπειτα από ένα 24ώρο, δείχνει πως δέχτηκε βοήθεια, ηρέμησε και ότι μάλλον τέλος καλό όλα καλά.

Μπορείτε να το δείτε εδώ!

Εμείς ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να θυμάστε πως τίποτα δεν είναι πάνω από την  υγεία μας.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Αρθρογράφος, αγάπη μεγάλη το WWE και τα esports. 24 ετών και πολιτικός μηχανικός!!