Οι Immortals φτιάχνουν Challenger Team

Φήμη για δημιουργία θυγατρικής challenger team από τους immortals έρχεται από την Αμερική

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Φήμη για δημιουργία θυγατρικής challenger team από τους immortals έρχεται από την Αμερικήimmortalsfeat

Η Αμερικάνικη League of Legends ομάδα, immortals, χτίζουν όπως μαθεύτηκε challenger team για την καλοκαιρινή περίοδο, με μεγάλα ονόματα του LCS αλλά και βετεράνους όπως ο Quas.

Ο δημιουργός των immortals, Whinston ήρθε σε επικοινωνία με τον Steeelback, τον Fox και τον Santorin, αλλά στόχευσε και στον Ruiz, τον πρώην toplaner των Liquid. Υπάρχει βέβαια και η πίεση χρόνου, καθώς έρχεται το επόμενο split για το main squad και η δημιουργία ενός  challenger team δεν είναι εύκολή.

Οι immortals δεν είναι η μόνη ομάδα που προσπαθεί να έχει βάθος στο roster της ώστε να ξεκουράζει κάποιους παίκτες, καθώς και οι Cloud9 κινούνται στον ίδιο δρόμο.

Ο Whinston συζήτησε με τον Ruiz για το συμβόλαιό του, όπου η αμοιβή του ανέρχεται  περίπου στα $4.000. Εκτός αυτού η ομάδα καλύπτει επίσης γυμναστήριο, σπίτι και διατροφή. Ο Whinston αναφέρει πως θα μπορούσε να προσφέρει 2% με 3% την τιμή πώλησης, το οποίο θα ήταν το λιγότερο $20.000 έως $40.000. Η ‘τιμή’ μιας LCS ομάδας  ξεκινάει από το $1 εκατομμύριο δολάρια και φτάνει  μέχρι το $1.5 εκατομμύριο.

Βέβαια, το να πάει στο LCS μια ομάδα ακόμα και με βετεράνους δεν είναι ούτε  εύκολο,  επειδή πολλές ομάδες προσπαθούν για κάτι ανάλογο.

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Αρθρογράφος, αγάπη μεγάλη το WWE και τα esports. 24 ετών και πολιτικός μηχανικός!!