Τι μας φέρνει το mid season patch

Ένα ταξίδι στη μαγεία του mid season

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ένα ταξίδι στη μαγεία του mid season 

LeagueOfLegends_Logo

Ένα PBE update με πάρα πολλές αλλαγές σε champions, νέα skins αλλά και πέντε νέους δράκους. Τα καινούρια skins που δόθηκαν στην Kayle, στον Singed και στον Nocturne είναι τα Iron Inquisitor Kayle, Cursed Revenant Nocturne και Black Scurge Singed. 

scurge

Επόμενη πιο ενδιαφέρουσα αλλαγή για το mid season είναι οι πέντε νέοι δράκοι, τέσσερις εκ των οποίων ονομάζονται Elemental Dragons και ο τελευταίος ονομάζεται Elder Dragon. Ο κάθε δράκος έχει διαφορετικές επιθέσεις, οι οποίες είναι :

  • Fire : AoE damage, όπως ο δράκος που υπάρχει αυτή τη στιγμή.
  • Water : Τα auto attacks του δράκου μειώνουν το movement speed των παικτών.
  • Earth : Αυτός ο δράκος έχει πιο αργό auto attack αλλά κάνει περισσότερο damage από τους υπόλοιπους Elemental dragons, έχει περισσότερο armor και magic resistance και περισσότερο health. Επίσης, τα auto attack του κάνουν AoE damage.
  • Air : Κινείται πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους δράκους και έχει περισσότερο attack speed, έχει μεγάλο single target damage και μπορεί να κάνει chase καλύτερα από τους υπόλοιπους δράκους.

dragons

Κάθε Elemental Dragon δίνει μια διαφορετική passive που μπορεί να κάνει stack μέχρι τρεις φορές.

  • Fire : Αυξάνει το attack damage και το ability power κατά 8/16/24%, ανάλογα με τα stacks και αν ο παίκτης ή οι παίκτες έχουν το Mark of the Elder Dragon, αυτό το bonus αυξάνεται κατά 50%.
  • Water : Κάθε 18/12/6 δευτερόλεπτα ο παίκτης ή οι παίκτες αναπληρώνουν το 10% του missing health τους. 15% αν έχουν το Mark of the Elder Dragon.
  • Earth :  Ο παίκτης ή οι παίκτες κάνουν 10/20/30% επιπλέον damage ως true damage σε Epic Monsters και Towers, +50% αν έχουν το Mark of the Elder Dragon.
  • Air : Ο παίκτης ή οι παίκτες έχουν 15/30/45 επιπλέον movement speed όταν βρίσκονται εκτός μάχης, +50% αν έχουν το Mark of the Elder Dragon.

elder

Μετά από 35 λεπτά οι Elemental Dragons δεν θα κάνουν πλέον spawn. Και τότε θα εμφανιστεί ο Elder Dragon. 

Όταν μια ομάδα σκοτώσει αυτό το δράκο θα πάρει buff στα υπόλοιπα stacks από τους Elemental Dragons και θα κάνει true damage σε non-turret στόχους. Το buff αυτό διαρκεί 90 δευτερόλεπτα και ο Elder Dragon έχει μεγαλύτερο respawn time από τους άλλους.

Επίσης, μπήκαν πολλές αλλαγές στους mages του παιχνιδιού όπως οι Annie, Malzahar, Brand, Ziggs και άλλους. Στον Malzahar έγινε ένα texture update και του δόθηκε καινούργιο splash art. Οι αλλαγές αυτές έγιναν για να αποκτήσει ο κάθε mid laner μια δική του ταυτότητα στο game και να γίνουν οι περισσότεροι από αυτούς «fun to play against» όπως είχε δηλώσει ο Riot Meddler σε προηγούμενη συνέντευξή του στο [email protected]

Tweaks είδαμε και στο jungle σε μια προσπάθεια της Riot να φτιάξει το experience. Ειδικότερα, το Machete δίνει περισσότερο base experience. Το Blue buff δεν θα δίνει πλέον ability power per level αλλά θα δίνει 15% bonus στο ability power που ήδη έχει ο champion. Η διάρκεια του blue buff και του red buff μειώθηκε στα 90 δευτερόλεπτα από τα 120 αλλά το duration στο πρώτο clear θα διαρκεί 120 δευτερόλεπτα.

Νέο Rift Herald. Η Riot άλλαξε σημαντικά αυτό το Epic monster, που θα κάνει spawn στα 6  λεπτά και δεν θα ξανακάνει respawn ποτέ. Το Doom’s Eve buff αφαιρέθηκε και αντικαταστάθηκε από το Void Superbuff, το οποίο παραμένει ακόμα και αν ο παίκτης πεθάνει και διαρκεί 20 λεπτά. Όταν ο παίκτης είναι μόνος του, έχει damage reduction ενάντια σε άλλους champions και καθώς είναι μόνος του χτίζει corruptions charges. Στα 100 stacks το επόμενο attack θα κάνει bonus magic damage.

Μεγάλη αλλαγή στο και Mercurial Scimitar, καθώς το active θα αφαιρεί μόνο τα crowd control effects, αυτό σημαίνει πως δεν θα αφαιρεί το Death Mark του Zed που ήταν ο κύριος λόγος αγοράς αυτού του item από τα ad carry. Επίσης, δύο νέα item μπήκαν στο PBE, τα οποία θα φτιάχνονται από το Hextech revolver.

mid season item 1 mid season item 2

Η πιο σημαντική αλλαγή είναι οι δράκοι όπως φαίνεται, καθώς θα γίνουν πολύ σημαντικά objectives στο παιχνίδι. Η μίξη από τα αμυντικά και επιθετικά στατιστικά που δίνουν, σε συνδυασμό με το Mark of the Elder Dragon μπορεί να δώσει μεγάλο προβάδισμα σε μια ομάδα.

Θυμηθείτε πως οι αλλαγές στους champions δεν είναι σίγουρο πως θα παραμείνουν αυτούσιες, καθώς ο PBE είναι ένας δοκιμαστικός server.

Περισσότερα νέα για το League of Legends