Τι να περιμένουμε στο νέο patch;

Ας δούμε μαζί μερικές νέες κάρτες αλλά και πιθανά nerfs

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ας δούμε μαζί μερικές νέες κάρτες αλλά και πιθανά nerfswotog

Από λάθος σε ένα server της Blizzard έγινε leak η κυκλοφορία του patch «Whispers of the Old Gods» για τις 26 του Απριλίου που θα δούμε τις νέες κάρτες αλλά και nerf σε παλαιότερες. Με το καινούριο patch, το expansion του Naxxxramas και του Goblin vs Gnomes θα μπουν στο wild mode και τα υπόλοιπα expansion (LoE , TGT, BM) θα περάσουν στο standard format που θα είναι το επίσημο format της Blizzard για τα tournaments και μόνο στο standard format θα μπορεί κάποιος να πάρει Blizzcon points.

Μια κάρτα που στην αρχή φάνηκε σε όλους σαν fake είναι ο Ragnaros Lightlord ο οποίος θα κάνει την εμφάνιση του σε δύο βδομάδες. Ο καλός αδερφός του Ragnaros Firelord είναι μια κάρτα για το class του Paladin και πιστεύουμε πως θα βρίσκεται σε κάθε midrange Paladin deck αλλά και σε κάποιου είδους control deck. Κοστίζει 8 mana και αυτό χαλάει λίγο το curve του Paladin καθώς και ο Tirion Fordring έχει το ίδιο κόστος που είναι σημαντικό drop για τον όγδοο γύρο.

ragnaros-lightlord-hd

Το επόμενο legendary που θα δούμε ανήκει στο class του Warlock και ονομάζεται Cho’Gall. Ένα μεγάλο minion το οποίο δίνει την δυνατότητα στον Warlock να παίξει ένα πολύ tempo turn αφού το επόμενο spell κοστίζει health αντί για mana. Σίγουρα ο Cho’Gal θα μπει στα Warlock decks στην θέση του Dr.Boom αφού προσφέρει τα ίδια stats αλλά με άλλο battlecry.

cho

Ας περάσουμε τώρα σε μια rare card που πολλοί λένε πως θα είναι το τέλος του secret Paladin. Ο λόγος για το Eater of Secrets που σίγουρα θα το δούμε σε πολλά decks αφού το secret Paladin, αν ξεφύγει, είναι δύσκολο το σταματήσει κάποιος. Αυτή η κάρτα έρχεται σαν μια πολύ πιο δυνατή έκδοση της Kezan Mystic που έκλεβε ένα τυχαίο αντίπαλο secret.

eater-of-secrets

Το Shaman legendary ονομάζεται Hallazeal the Ascended και είναι ο λόγος που ο midrange Shaman θα επιστρέψει στο meta και ίσως υπάρξουν λιγότερα face Shaman decks στο ladder. Σε συνδυασμό με το Hammer of Twilight περιμένουμε να δούμε τον Shaman, σαν ένα από τα πιο δυνατά classes.

hallazeal-the-ascended-hdhammer-of-twilight-hd

 

 

 

 

 

 

 

 

Φήμες υπάρχουν για nerf σε Big Game Hunter όμως. Το minion αυτό έχει ως battlecry την καταστροφή ενός άλλου minion με εφτά ή παραπάνω attack και είναι προς το παρόν το άμεσο counter του Dr.Boom. Δεν πιστεύουμε πως θα γίνει nerf στο effect που έχει, αλλά στα στατιστικά του. Μια καλή αλλαγή θα ήταν να κόστιζε πέντε mana αντί για τρία αφού είναι κάπως περίεργο κάτι που κοστίζει εφτά αλλά πολλές φορές και παραπάνω mana, να πεθαίνει από κάτι με πολύ χαμηλότερο cost.

Επόμενο πιθανό nerf θα έρθει στους Druids και αφορά το combo τους με Savage roar και Force of Nature. Αυτή τη στιγμή και για πολύ καιρό τώρα, ο Druid που χρησιμοποιεί το διπλό combo κυριαρχεί στο ladder και πολλοί παίκτες το χρησιμοποιούν για φτάσουν στο Legend. Σε συνδυασμό με Emperor Thaurissan μπορεί ο Druid να κάνει discount το combo του και να χρησιμοποιήσει Innervate για να κάνει και hero power που βγάζει lethal ακόμα και όταν ο αντίπαλος έχει αρκετή ζωή. Οι διαμαρτυρίες από παίκτες φαίνεται να μην σταματούν ποτέ και μερικοί έχουν επιλέξει να μην παίζουν το παιχνίδι μέχρι να μπει το patch. Η Blizzard έχει εκφράσει την επιθυμία της να κάνει τον Druid ένα πιο beast centric class και αυτό ακριβώς περιμένουμε να δούμε.

Το patch θα μπει στις 26 του Απρίλη και ο θεός C’Thun θα δοθεί σε όσους κάνουν log in στης διάρκεια του promotion period του expansion.

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft