Ποιος έχει σειρά μετά τον Taric;

Μελλοντικές αλλαγές και rework σε champions ανακοινώνει η Riot

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Μελλοντικές αλλαγές και rework σε champions ανακοινώνει η Riotnouveau-logo-league-of-legends

Πριν λίγες μέρες μπήκε στον PBE το rework του Taric. Η Riot προσπαθεί. όπως μας έχει δείξει, να κάνει tweak σε champions που έχουν πολύ χαμηλό pick rate άλλοτε κάνοντας ένα απλό buff ή όπως στην περίπτωση των Taric, Shen και Poppy ένα full champion update.

Όπως δήλωσε ο Riot Meddler στο [email protected] θα γίνουν μικρές αλλαγές στους Vel’Koz, Zyra, Malzahar, Vladimir, Brand και Cassiopeia. Μέσω των αλλαγών θέλουν να δώσουν την δυνατότητα του counterplay στους αντιπάλους αυτών των mid laners και θα προσπαθήσουν να τους δώσουν ένα πιο ιδιαίτερο style παιχνιδιού. Επίσης θα γίνει μια σειρά από nerfs και buffs σε μερικούς άλλους mages και αυτοί κατά πάσα πιθανότητα θα είναι οι Veigar, Annie, Ziggs, Anivia, Xerath, Syndra, Fiddlesticks. Η Riot έχει υπ’όψιν της και άλλους champions που δεν ονόμασε.

Στην περίπτωση του full champion update τώρα η Riot εδώ και πολύ καιρό έχει στο στόχαστρο της τον Urgot. Ο συγκεκριμένος champion έχει δεχθεί ήδη πολλά buffs αλλά και nerfs, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια από τους game developers να γίνει viable. Σε ένα meta που συνεχώς μεταβάλλεται είναι λίγο δύσκολο καθώς, ναι μεν ο Urgot έχει αρκετά καλό base damage, αλλά δεν έχει καθόλου mobility σαν marksman, πράγμα που δυσχεραίνει όλο και πιο πολύ την κατάσταση του. Είναι λοιπόν προγραμματισμένος για rework και θα κυκλοφορήσει ξανά στο summoners rift σε δύο χρόνια. Αλλά υπάρχουν πιο άμεσοι στόχοι πριν τον Urgot. Ένας από αυτούς είναι ο Yorick που η Riot τον βλέπει ως πιο εύκολα πραγματοποιήσιμο. Ο Yorick επίσης θα είναι αυτός που θα δεχτεί update μετά τον Taric.

Η Evelynn, ένας από τους αγαπημένους champion του Diamondprox, θα δεχτεί και αυτή rework στον επόμενο χρόνο. Επόμενος στην λίστα είναι ο Warwick που για τον οποίο έγινε tease στον PΒΕ, η παρακάτω εικόνα.

maxresdefault

Ο Swain έχει επιλεχθεί μετά τον Warwick όπως είπε ο Meddler πριν ένα μήνα. Το rework που μας ξάφνιασε περισσότερο ήταν αυτό που επιβεβαίωσε ο Meddler για τον Ryze. Είπε χαρακτηριστικά, πως το nerf που του έκαναν ήταν σοβαρό πλήγμα για τον champion αλλά η αύξηση του damage στο Q του έδωσε περισσότερη δύναμη από όση θα μπορούσαν να φανταστούν. Είπε επίσης, πως δεν έχουν σχεδιάσει καμία αλλαγή στον Ryze εκτός από το rework. Παράξενη αυτή η απόφαση από την μεριά της Riot, καθώς ο Ryze έχει ήδη δεχθεί ένα update που άλλαξε σημαντικά στοιχεία του.

Ίσως με τόσες αλλαγές δούμε διαφοροποίηση στο competitive επίπεδο. Το μόνο σίγουρο είναι πως το παιχνίδι αλλάζει συνεχώς.

Περισσότερα νέα για το League of Legends