Είσαι honorable opponent;

Στον server του Garena, οι παίκτες που φροντίζουν να έχουν θετική συμπεριφορά θα ανταμείβονται

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Στον server του Garena, οι παίκτες που φροντίζουν να έχουν θετική συμπεριφορά θα ανταμείβονται HhVjGZt

Το πρόγραμμα που θα ανταμείβει τους παίκτες που δεν έχουν αρνητική συμπεριφορά και βοηθούν στο να υπάρχει μια καλή εμπειρία μέσω του παιχνιδιού, ξεκίνησε χθες. Η πιλοτική λειτουργία θα διαρκέσει τρεις μήνες μέχρι τις 30 Ιουνίου και οι νικητές θα ανακοινώνονται κάθε επόμενο μήνα (οι νικητές του Απριλίου θα ανακοινωθούν Μάιο) και οι ανταμοιβές θα δοθούν την ίδια εβδομάδα. Αναλυτικά οι παίκτες που θα δικαιούνται μέρος στο διαγωνισμό είναι οι εξής :

Honor : Μετά από κάθε παιχνίδι οι παίκτες του Garena θα κάνουν honor κάποιον συμπαίκτη ή αντίπαλο που βοήθησε να έχουν μια καλή εμπειρία gaming. Με ειλικρίνεια όμως. Κάθε μήνα οι παίκτες που το κάνουν χωρίς να κάνουν spam θα λάβουν ένα Riot K-9 Nasus skin.

Reward : Κάθε μήνα 25 παίκτες που δέχονται honors επειδή είχαν πνεύμα ευγενούς άμμιλα θα κερδίσουν 800 Riot Points. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος τέλειο υπόδειγμα παίκτη για να κερδίσει, αν κάποιος προσφέρει στην ομάδα του τότε έχει ευκαιρία για τη νίκη.

Champion : Κάθε μήνα ένας παίκτης που δείχνει συνεπέστατα θετική συμπεριφορά έχει μια ευκαιρία να κερδίσει τον εαυτό του σε πορτραίτο εξελιγμένο στον αγαπημένο του champion.

Μια πολύ καλή προσπάθεια από την Riot που μέχρι τώρα εφάρμοζε τιμωρία και συμμόρφωση στους παίκτες. Η ανταμοιβή των sportsmanlike παικτών με Riot points, skins αλλά και το πορτραίτο τους ίσως δώσει κίνητρο σε άλλους «τοξικούς» παίκτες να υιοθετήσουν μια πιο θετική συμπεριφορά που στο τέλος δεν θα χρειάζονται rewards, ώστε να αυξηθεί η ποιότητα των games όχι μόνο στον Garena αλλά και σε άλλους servers. Υποθέτουμε πως μετά το «test drive» στον ασιατικό server το σύστημα ανταμοιβής θα γίνει implement και στους υπόλοιπους servers. Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που η Riot δίνει δώρα σε μη τοξικούς παίκτες. Τη season του 2015 δόθηκαν mystery skins σε όλους τους παίκτες που δεν είχαν κάποιου είδους ban εκείνο το χρόνο.

Παίκτες του EUNE,EUW ακόμα και όσοι για κάποιο λόγο παίζεται στο NA μην ξεχνάτε να κάνετε report τους τοξικούς παίκτες και να κάνετε honor εκείνους που σας βοήθησαν,ήταν φιλικοί και σας έμαθαν κάτι για το παιχνίδι το οποίο δεν ξέρατε. Αυτές οι ενέργειες βοηθούν να τιμωρούνται οι παίκτες που κάνουν το παιχνίδι μια αρνητική εμπειρία για όλους μας και να ανταμείβονται αυτοί το αξίζουν. Αξίζει να σημειωθεί πως εμείς φτιάχνουμε το community στο οποίο βρισκόμαστε.

Περισσότερα νέα για το League of Legends