Οι Liquid κέρδισαν τους Fnatic στο Columbus!

Οι Αμερικάνοι Team Liquid εξέπληξαν τους πάντες χτες στο MLG Columbus

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Οι Αμερικάνοι Team Liquid εξέπληξαν τους πάντες χτες στο MLG Columbus αφού προκρίθηκαν στα προ-ημιτελικά, νικώντας τους γίγαντες της Fnatic 

hqdefault

Οι North American Counter Strike θαυμαστές μπορούν να πανηγυρίζουν προς στιγμήν καθώς η ομάδα Team Liquid κέρδισε χτες τους Fnatic, κερδίζοντας μια θέση στα προ-ημιτελικά του MLG Columbus 2016.

Οι Fnatic, αδιαμφισβήτητα η καλύτερη ομάδα του πλανήτη, θα παλέψουν για να παραμείνουν στο τουρνουά αύριο στο lower bracket group stage final ενάντια στους FaZe. Η Team Liquid, από την άλλη, είναι η πρώτη North American ομάδα που περνάει στα knockout.

Το παιχνίδι τελείωσε με 22-19 υπέρ της Team Liquid. Ο Ουκρανός στάρ S1mple ήταν ο mvp του παιχνιδιού τελειώνοντας με 37 kills.

Για τους Fnatic, ο Olof “Olofmeister” Kajbjer ολοκλήρωσε τελευταίος στον πίνακα, κάτι που κανείς δεν περίμενε από τον κορυφαίο παίκτη του πλανήτη. Μόνο ο Freddy “Krimz” Johansson ολοκλήρωσε με θετικό score.

Οι Fnatic πλέον, θα πρέπει να τα παίξουν όλα για όλα αύριο στο best of three απέναντι στους FaZe. Αν περάσουν στα knockout θα πρέπει να παίξουν πολύ καλύτερα από χτες, εάν θέλουν να ανταποκριθούν προσδοκίες όλων, να κερδίσουν δηλαδή ολόκληρο το τουρνουά

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive

Αρθρογράφος, αγάπη μεγάλη το WWE και τα esports. 24 ετών και πολιτικός μηχανικός!!