Όταν ένα κραγιόν γίνεται μοχλός για το CS:GO

Η Chloe Desmoineaux είναι μια gamer η οποία χρησιμοποιεί DIY ικανότητες

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Η Chloe Desmoineaux είναι μια gamer η οποία χρησιμοποιεί DIY ικανότητες ώστε να μετατρέψει το κραγιόν της σε μοχλό για το Counter Strike

Screenshot_4

«Το Counter Strike είναι από τα παιχνίδια που απευθύνεται σε αντρικό κοινό, ενώ τα κραγιόν αποκλειστικά για τις γυναίκες. Μπορώ να τα αναμείξω! » ανέφερε σε ένα mail η Chloe.

Το μόνο που χρειάστηκε η Desmoineaux ήταν ένα κιτ Makey Makey το οποίο μετατρέπει οτιδήποτε, σε κουμπί. Το Lipstrike όπως ονομάζει κραγιόν της, λειτουργεί σαν οθόνη αφής και με τις κατάλληλες ρυθμίσεις στις επιλογές του Counter Strike προσαρμόζει τις λειτουργίες.

Το πιο ενδιαφέρον είναι πως όταν ακουμπάει το κραγιόν στα χείλη της, τα όπλα αρχίζουν να πυροβολούν και ενώ το κραγιόν πιέζεται, ολοκληρώνεται το κύκλωμα και σκοτώνει τους αντιπάλους της.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ένα από τα gameplay της στο Youtube:

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.