Βγήκαν οι πρώτες 3 ομάδες του DreamHack!

Το DreamHack κάλεσε τους πρώτους 3 συμμετέχοντες

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Το DreamHack κάλεσε τους πρώτους 3 συμμετέχοντες για την Αμερικάνικη διοργάνωση ενώ αναμένεται να καλέσει ακόμα 3, με την οχτάδα να συμπληρώνεται μέσα από North America Qualifiers.2511-dreamhack-winter-championship-2012-header-lrg

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πολλοί θαυμαστές των παιχνιδιών περιμένουν το DreamHack και το τουρνουά Counter Strike που θα λάβει χώρα.

Ήδη 3 μεγάλα ονόματα της Αμερικής κλήθηκαν εκεί, με ακόμα 3 να αναμένονται και με την οχτάδα να συμπληρώνεται  με προκριματικά αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αρχικά κλήθηκε η Luminosity gaming, finalist του φετινού IEM katowice. Μαζί τους θα είναι οι Team Liquid και οι Counter Logic Gaming στο Austin του Texas, παλεύοντας για $100.000 στις αρχές του Μάη.

Οι CLG τα πήγαν καλά στο MLG Columbus Qualifier αλλά είναι άξιο απορίας πως θα ανταπεξέλθουν στο Columbus και αν καταφέρουν να μείνουν σε καλή απόδοση στο DreamHack Austin.

Οι Team Liquid, από την άλλη, μπορεί να θεωρηθεί η καλύτερη ομάδα της Αμερικής. Με την προσθήκη του S1mple φαίνεται να ανεβαίνουν δυναμικά και όπως φάνηκε στα προκριματικά του Columbus. μπορούν να βασίζονται πάνω του.

Τέλος, οι Luminosity είναι το φαβορί έως τώρα. Οι Βραζιλιάνοι είναι η μόνη ομάδα προς το παρόν που δείχνει να μπορεί να ανταγωνιστεί κάπως τους Fnatic, αλλά δεν μπορούν να σταματήσουν τα τέρατα από την Σουηδία ακόμα. Έχουν γεμάτο roster και αυτό είναι στα θετικά τους.

Πλέον μένει να μάθουμε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες του τουρνουά!

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive

Αρθρογράφος, αγάπη μεγάλη το WWE και τα esports. 24 ετών και πολιτικός μηχανικός!!