Μια μέρα με την Genji Esports!

Είναι μια οικογένεια, συμπαίκτες χρόνων, μα πάνω απ’όλα φίλοι!

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Είναι μια οικογένεια, συμπαίκτες χρόνων, μα πάνω απ’όλα φίλοι!

(το παρακάτω κείμενο αποτελεί κάτι λιγότερο από άρθρο και κάτι παραπάνω από μια απλή μαρτυρία)

g1

Η περασμένη Κυριακή ήταν μια αξέχαστη ημέρα για εμένα και για το πως βιώνω την Esports σκηνή στη χώρα εδώ και δύο χρόνια. Στις αρχές του μήνα μου ήρθε ένα μήνυμα με το οποίο ο οργανισμός με καλούσε στο ετήσιο meeting της ομάδας, το τι θα ακολουθούσε δεν μπορούσα ούτε εγώ να το πιστέψω.

g2

Έτοιμος για όλα την ημέρα της συνάντησης βρέθηκα στο Μαρούσι όπου και ένα αυτοκίνητο με παρέλαβε για τον τελικό προορισμό μου, το χώρο όπου θα βρισκόταν η ομάδα, παίκτες και διοίκηση λίγες ώρες μετά. Μέσα στο μυαλό μου επεξεργαζόμουν αρκετά πράγματα, πως θα μιλήσω; Πρέπει να είμαι τυπικός; Όλες αυτές οι ερωτήσεις θα έβρισκαν τις απαντήσεις τους λίγο αργότερα.

g3

Μετά από λίγη ώρα φτάσαμε στο χώρο, το περιβάλλον ήταν υπέροχο. Καλωσόρισμα από όλους γνωστούς και αγνώστους, ο καιρός υπέροχος και τα κάρβουνα είχαν ανάψει για τα καλά. Λίγα λεπτά αργότερα άρχισαν να φτάνουν οι παίκτες και μέλη της διοίκησης. Αρχίσαμε να κουβεντιάζουμε για διάφορα θέματα, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, Esports,Hearthstone και άλλα πολλά. Οι παίκτες συζητούσαν στρατηγικές για το παιχνίδι, deck building, επόμενες κινήσεις σε διάφορα τουρνουά.

g4

Η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη, έβλεπες φίλους να κάνουν πλάκα μεταξύ τους και να περνάνε καλά. Δεν θα μπορούσες για κανένα λόγο να το ονομάσεις meeting, αλλά πάρτι. Ήταν μια εκδήλωση για τους παίκτες, από τους παίκτες. Δεν το περίμενα ποτέ ότι κάτι τέτοιο μπορούσε να συμβεί. Η οικειότητα των παικτών με τη διοίκηση δικαιολογεί και το γεγονός ότι είναι η πιο δεμένη ομάδα στην Ελλάδα, με σταθερό roster εδώ και χρόνια.

Έφτασε η ώρα να φύγουμε, αισθανόμουν λίγο περίεργα δεν ήθελα να φύγω, έπρεπε όμως. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά εξαιρετικούς παίκτες αλλά πάνω απ’όλα εξαιρετικά παιδιά.

Ευχαριστώ την Genji Esports για την τιμή που μου έκανε, να μου δώσει μια τέτοια ευκαιρία.

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft