Νέα Gaming Monitors από την AOC

Η AOC, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στην αγορά οθονών, ανακοίνωσε μια νέα σειρά gaming monitors με το όνομα AGON

Η AOC, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στην αγορά οθονών, ανακοίνωσε μια νέα σειρά gaming monitors με το όνομα AGON

Με έμπνευση από την αρχαία ελληνική λέξη «αγών», η καινούργια σειρά ΑGON συμβολίζει τον αγώνα, τη ρήξη και τον ανταγωνισμό. Αυτά είναι και τα βασικά χαρακτηριστικά που η AOC, εξειδικευμένη εταιρία οθονών, προβάλλει στη νέα σειρά οθονών gaming. Η σειρά AGON δημιουργήθηκε για να προσφέρει τα καλύτερα χαρακτηριστικά gaming με τον πιο ιδιαίτερο σχεδιασμό στην ευρεία κοινότητα των επαγγελματιών και των φανατικών gamers.

AgonMonitorBanner

Η AOC προγραμματίζει να παρουσιάσει, εντός του 2016, δέκα διαφορετικές οθόνες premium τεχνολογίας, με IPS ή TN panels που θα προσφέρουν στους gamers την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία gaming. Η σειρά AGON περιλαμβάνει standard και κυρτά μοντέλα οθονών με τεχνολογία Flicker FREE που έχει αναπτυχθεί από την AOC. Όλα τα μοντέλα είναι ενισχυμένα είτε με NVIDIA® G-SYNC™, είτε με AMD FreeSync™ τεχνολογία.

Οι σύγχρονοι gamers αυξάνουν τη ζήτηση για οπτική ακρίβεια και ποιότητα εικόνας στις οθόνες gaming. Αυτή η διαπίστωση, καθιστά αναγκαία την κατασκευή των οθονών gaming με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και με ξεχωριστή σχεδίαση του εξωτερικού περιβλήματος. Η σειρά AGON όμως, αποσκοπεί να ξεπεράσει το status quo.

AOC_AGON_Lineup

Γι’ αυτό οι προεπιλεγμένες λειτουργίες των οθονών της νέας σειράς περιλαμβάνουν: χρόνο απόκρισης 1ms (TN), 144 Hz και υψηλότερους ρυθμούς ανανέωσης, μεγάλη προσαρμοστικότητα, ηχεία και θύρες USB 3.0. Με διαστάσεις που ποικίλουν από 24″ 16:9 έως και την ultra-wide 35″, θα υπάρχουν ακόμα κυρτές οθόνες και αναλύσεις από Full HD έως και 4Κ. Ο συνδυασμός των υλικών στο πίσω μέρος της οθόνης προσδίδει στις οθόνες AGON ένα κομψό και μοντέρνο φινίρισμα, που συμπληρώνει άριστα τον high-end εξοπλισμό gaming.

Η νέα σειρά οθονών AGON παρουσιάζεται σήμερα από την all-star ομάδα Natus Vincere Dota 2 σε εκδήλωση δημοσιογράφων στο Πεκίνο.

AGON

Tags
,

Με ανυπομονησία για το full virtual reality η ζωή συνεχίζεται. Loves: Animes and Manga