Βγήκαν οι όμιλοι του CS:GO MLG Columbus!

Η κλήρωση έγινε και μαζί η αρχή ενός ακόμα συναρπαστικού Counter Strike τουρνουά στο MLG Columbus

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Η κλήρωση έγινε και μαζί η αρχή ενός ακόμα συναρπαστικού Counter Strike τουρνουά στο MLG Columbus, αυτή τη φορά με έπαθλο $1 εκατομμύριο δολάρια!download

Το πρώτο τουρνουά Major του Counter Strike για το 2016 πλησιάζει και θα γίνει στο Ohio, Columbus, με $1 εκατομμύριο δολάρια.

Η κλήρωση των ομίλων έγινε και θα έχει πολύ ενδιαφέρον η εξέλιξή τους. Ας τους δούμε:

Group A:

Το φαβορί του ομίλου, Luminosity, καλείτε να ξεπεράσει τα εμπόδια των σκληρών NiP και Mousesports οι οποίοι λογικά θα παλέψουν για την δεύτερη θέση ενώ τον όμιλο συμπληρώνει η Flipsid3.

Group B:

Εδώ θα βρούμε το φαβορί ολόκληρου του τουρνουά, Fnatic, να αντιμετωπίζουν τους Splyce οι οποίοι καλούνται να αποδείξουν πόσο αξίζουν και να προκριθούν, ενώ τον όμιλο συμπληρώνει η Faze και η Team Liquid.

Group C:

Ένα απρόβλεπτο γκρουπ, όσον αφορά την πρωτιά, καθώς οι ταραγμένοι Envyus καλούνται να παλέψουν για την πρόκριση με τους Astralis, με τον όμιλο να συμπληρώνουν οι Gambit gaming και οι Counter Logic Gaming αλλά με μικρές πιθανότητες διάκρισης.

Group D:

Ο όμιλος του θανάτου δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτό το τουρνουά. Στην μάχη ρίχνονται οι Na’Vi και μάλιστα σαν φαβορί, με τους Virtus.pro και τους G2 Esports να είναι πολύ δυνατοί και τα αποτελέσματα απρόβλεπτα. Τον όμιλο συμπληρώνουν οι πιο αδύναμοι Cloud9.

To τουρνουά ξεκινάει 29 Μαρτίου και αναμένουμε να είναι πολύ συναρπαστικό!

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive

Αρθρογράφος, αγάπη μεγάλη το WWE και τα esports. 24 ετών και πολιτικός μηχανικός!!