Βασικός ο xPeke για αυτή την εβδομάδα

Λόγω αδιαθεσίας του PowerOfEvil επιστρέφει ο xPeke

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Λόγω αδιαθεσίας του PowerOfEvil επιστρέφει ο xPekexpeke

Ο βασικός mid laner των Origen, Tristan «PowerOfEvil» Schrage, δήλωσε πώς δεν νιώθει καλά στην υγεία του και έτσι ο αναπληρωματικός πλέον Enrique «xPeke» Cedeño Martínez θα πάρει τη θέση του για την όγδοη εβδομάδα του EU LCS.  Με το παρακάτω tweet ο PowerOfEvil ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί.

Οι Origen βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με score 7-7 και αποκλίνουν πολύ από το 12-6 που είχαν στο καλοκαιρινό split της περασμένης χρονιάς στο οποίο τελείωσαν δεύτεροι. Τα εμπόδια δεν σταματούν εκεί αφού στο IEM Katowice αποκλείστηκαν από την πρώτη κιόλας μέρα του event χάνοντας από τους Royal Never Give Up και TSM.

Ο ιδιοκτήτης των Origen, xPeke, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη πώς θέλει να αγωνιστεί εκ νέου στην επαγγελματική σκηνή αλλά πίστευε πως δεν είναι έτοιμος επειδή δεν έχει προπονηθεί αρκετά καλά μέσω του solo q αλλά και μέσω των scrims της ομάδας του. Δήλωσε επίσης στην συνέντευξη που παραχώρησε στο theScore, πως θέλει να επιστρέψει στη ομάδα του σαν βασικός mid laner και ίσως το κάνει στο summer split που ακολουθεί.

Αυτή η εβδομάδα είναι μια καλή ευκαιρία για τον xPeke να δει που πραγματικά βρίσκεται σαν παίκτης παίζοντας εναντίον σε ROCCAT και Unicorns of Love.

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends