Ξεκινάνε τα Playoff των Challenger Series

Σήμερα στις 7 μ.μ και ώρα κεντρικής Ευρώπης, ξεκινάνε τα Playoff που θα αναδείξουν τους δύο φιναλίστ οι οποίοι θα διεκδικήσουν μια θέση στο LCS Summersplit

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Σήμερα στις 7 μ.μ και ώρα κεντρικής Ευρώπης, ξεκινάνε τα Playoff που θα αναδείξουν τους δύο φιναλίστ οι οποίοι θα διεκδικήσουν μια θέση στο LCS  Summersplit

Από σήμερα το απόγευμα τέσσερις ομάδες ρίχνονται στη μάχη της διεκδίκησης ενός slot για το επερχόμενο LCS Summersplit. Οι Millenium, Inspire Esports, Team Huma και Copenhagen Wolves θα αγωνιστούν σήμερα και αύριο με στόχο την κατάκτηση μία εκ των δύο θέσεων του τελικού. Έτσι θα έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν με τις δύο τελευταίες ομάδες του LCS που είναι οι ROCCAT και οι Giants, οι οποίες με σκορ 3W/11L και 2W/12L αντίστοιχα ακούμπησαν τον «πάτο» της Λίγκας.

e-sports

Στραμμένα τα βλέμματα των Ελλήνων στην ομάδα των Millenium οι οποίοι πέρα από την τρομερή πορεία που χάραξαν στην περασμένη σεζόν, αγωνίζονται και με έναν Έλληνα παίκτη, τον γνωστό σε όλους μας ως I look pretty ή αλλιώς Πρόδρομος Κεβεζιτίδης.

Το σημερινό παιχνίδι θα είναι ανάμεσα στους Instinct Esports και τους Team Huma. Οι ομάδες τερμάτισαν στη δεύτερη θέση με ισοβαθμία 3W-1L-1T. Την ίδια ώρα αύριο η ομάδα του Έλληνα Midlaner και πρωτοπόροι Millenium, οι οποίοι τερμάτισαν με σκορ 4W-1L-0T θα αντιμετωπίσουν τους Copenhagen Wolves οι οποίοι τερμάτισαν στην τέταρτη θέση με σκορ 2W-2L-1T.

Μια τεράστια ευκαιρία για τον Pretty ο οποίος αγωνίζεται για πρώτη χρονιά στην επαγγελματική σκηνή, το άγχος και η πίεση έχει καταβάλει τον παίκτη ο οποίος δηλώνει έτοιμος για όλα και να εκπληρώσει το όνειρό του, που δεν είναι άλλο από την ένταξη του στη μεγάλη λίγκα, όπου και θα αντιμετωπίζει τα κορυφαία ονόματα του χώρου.

Όσον αφορά τους CW, τους δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν ξανά στη μεγάλη σκηνή και να ζήσουν «ημέρες δόξας», όπως είχαν συνηθίσει, επί εποχής Forg1ven. Οι Inspire Esports και Team Huma είναι δύο νέοι οργανισμοί που έδειξαν σοβαρότητα και αφοσίωση σε αυτό που κάνουν και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να τραβήξουν τα βλέμματα του κόσμου.

Λίγα 24ωρα απομένουν για να μάθουμε ποιοι θα είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν αυτές τις θέσεις!!!

Περισσότερα νέα για το League of Legends