Διαθέσιμη η Οpen beta του Lost Reavers για την Ευρώπη

Ο νέος Wii U τίτλος της Bandai Namco είναι free to play

Platform
 
Genre
 

Ο νέος Wii U τίτλος της Bandai Namco είναι free to play και όσοι έχουν connected Wii U μπορούν να τον αποκτήσουν 

Lost-Reavers-Wii-U-Ann

Το Lost Reavers είναι ένα co-op παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες πρέπει να ανακαλύψουν έναν κρυμμένο θησαυρό στο τέλος κάθε μπουντρουμιού και να τον μεταφέρουν πίσω στο σημείο εξαγωγής τους, ενώ οι φίλοι τους προστατεύουν! Μέχρι να το καταφέρουν αυτό, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν παγίδες, έξυπνους εχθρούς και τους dungeon bosses που θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να εμποδίσουν την αποστολή τους.

Η πρόκληση δεν τελειώνει εδώ! Ένας από την ομάδα θα πρέπει να χρησιμοποιήσει την ευστροφία του και να συμβουλεύει τους φίλους του για να επιβιώσουν όλοι. Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν έναν από τους τέσσερις διαφορετικούς χαρακτήρες για να παίξουν στο παιχνίδι.

Ο Sayuri είναι ένας σύγχρονος σαμουράι με σπαθί.

PH_Chs

Ο Dwayne είναι το βαρύ πυροβολικό της παρέας.

PH_Gnj

Η Βικτώρια, που λατρεύει τα όπλα. Τέλος, ένας μυστηριώδης μασκοφόρος, τέταρτος χαρακτήρας, που ξέρει να χειρίζεται πολλά και διαφορετικά όπλα.

PH_Sxy

Το LOST Reavers, είναι σίγουρο, πως θα σας προσφέρει ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Στην πορεία προς την επίτευξη των στόχων σας, σαν  παίκτες θα βρείτε νέα πιο ισχυρά όπλα , θα βελτιώσετε τις δεξιότητες των χαρακτήρες σας και θα μάθετε να αποφεύγετε έξυπνα τις τοποθετημένες παγίδες. Μόνο οι ικανοί θα επικρατήσουν!

Ο τίτλος αυτός σηματοδοτεί το πρώτο Free-to-Play παιχνίδι για τη Bandai Namco Entertainment για το Wii U και χρησιμοποιεί έναν πρωτοποριακό νέο τρόπο για να φτάσει το παιχνίδι στα χέρια των gamers.

H Open Beta ξεκινά στις 14 Απριλίου και θα συνεχίσει μέχρι τις 28 Απριλίου όπου και η πλήρης έκδοση θα είναι διαθέσιμη. Να σημειωθεί εδώ, πως πολύ πιθανό είναι να υπάρχουν στο μέλλον αλλαγές στις ημερομηνίες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.