Όλες οι ανακοινώσεις από το χτεσινό Nintendo Direct

Ημερομηνίες κυκλοφορίας και πολλά νέα πράγματα μέσα από το Nintendo Direct

Platforms
 

YO-KAI WATCH

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε στην Ιαπωνία, το Yo-Kai Watch άρχετε και στην Ευρώπη στις 29 Απριλίου για το Nintendo 3DS. Μπορείτε να δοκιμάσετε τον τίτλο μέσω του Demo, που υπάρχει στο e-shop.

Metroid Prime: Federation Force

Μετά τις πολύ κακές αντιδράσεις που υπήρξαν με την ανακοίνωση του παιχνιδιού, ο Kensuke Tanabe μίλησε για το επερχόμενο Metroid Prime: Federation Force. Ο Kensuke δήλωσε πως το παιχνίδι αρχικά ετοιμαζόταν για το DSi, αλλά η δύναμη του συστήματος δεν ήταν αρκετή, κάτι που ήρθε να αλλάξει το New Nintendo 3DS. Δεν ειπώθηκε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για n3DS, αλλά είναι πολύ πιθανό με τα λεγόμενα του Kensuke. Θα το δούμε στα ράφια των καταστημάτων μέσα στο Καλοκαίρι.

 

SNES on New Nintendo 3DS

Μένοντας στο n3DS, ανακοινώθηκε ότι επιλεγμένοι SNES τίτλοι, έρχονται στο Virtual Console του συστήματος. Για αρχή έχουμε το Super Mario World και το Earthbound, ενώ στο μέλλον θα δούμε τίτλους όπως το The Legend of Zelda: A Link to the Past και τα Donkey Kong Country. Επίσης, αγοράζοντας τον έναν από τους δύο τίτλους μέσα στην εβδομάδα κυκλοφορίας τους, μπορείτε να πάρετε και το άλλο με έκπτωση 50%.

Fire Emblem Fates

Επιτέλους, η ημερομηνία του Fire Emblem Fates για την Ευρώπη έγινε γνωστή. Τα παιχνίδια θα γίνουν διαθέσιμα στις 20 Μαΐου, ενώ ανακοινώθηκε και μια special edition, η οποία θα περιλαμβάνει όλα τα paths σε ένα cartridge, μαζί με ένα steelbook, ένα artbook και ένα χάρτη. Τέλος, ανακοινώθηκε και ένα Special Edition New 3DS XL βασισμένο στο παιχνίδι.

Dragon Quest VII

Ένα από τα πιο γνωστά Jrps έρχεται στο 3DS. Το Dragon Quest VII γίνετε remake με ένα τελείως καινούργιο κόσμο και μοντέλα χαρακτήρων, ενώ οι διάλογοι μεταφράστηκαν από την αρχή. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016.

Monster Hunter Generations

Το Monster Hunter x έρχεται στην Ευρώπη ως Monster Hunter Generations. Για πρώτη φορά στην σειρά θα μπορείτε να παίξετε σαν ένα νέο είδος χαρακτήρα, ενώ όσοι έχουν save από το Monster Hunter 4, θα ξεκλειδώσουν και κάποια νέα αντικείμενα. Το Monster Hunter Generations θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Kirby: Planet Robobot

Ο Kirby επιστρέφει στο 3DS. Αυτή τη φορά η Dream Land δέχεται επίθεση από ρομπότ και ο Kirby με νέες ιδιότητες πρέπει να τη σώσει. Μαζί με το παιχνίδι θα κυκλοφορήσουν και τέσσερα νέα Amiibo στις 10 Ιουνίου.

Αυτές είναι όλες οι ανακοινώσεις από το χτεσινό Nintendo Direct. Μπορείτε να δείτε όλη τη συνέντευξη τύπου πατώντας εδώ.

Σελίδες:

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.