Προβλέψεις: EU LCS week 7 day 2

Το EU LCS συνεχίζεται και εμείς κάνουμε και σήμερα τις προβλέψεις μας

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το EU LCS συνεχίζεται και εμείς κάνουμε και σήμερα τις προβλέψεις μας, σε μια μέρα που αναμένεται συναρπαστική με δυνατά παιχνίδια!https---img.evbuc.com-https%3A%2F%2Fcdn.evbuc.com%2Fimages%2F18002500%2F101556998287%2F1%2Foriginal

Το EU LCS βρίσκεται στην έβδομη εβδομάδα και η δεύτερη ημέρα του ξεκινάει σήμερα στις 19:00 ώρα Ελλάδος με πολύ ενδιαφέρον για τα παιχνίδια που έρχονται!

Origen vs G2: G2

Και τι καλύτερο για να αρχίσει η μέρα από ένα τόσο δυνατό παιχνίδι! Οι Origen (7-6) θέλουν να συνεχίσουν την προσπάθειά τους για την κορυφή απέναντι στην… κορυφή! Οι G2 (10-3) όμως βρίσκονται σε ξέφρενη πορεία και αυτό θέλουν να συνεχίσουν. Δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του xPeke απέναντι σε αυτή του Ocelote και μετά τις χτεσινές εμφανίσεις τους η πλάστιγγα γέρνει προς τους G2.

Giants vs H2K: H2K

Οι συγκλονισμένοι, μετά τα χτεσινά νέα για τον Forg1ven, H2K (10-3), θα παλέψουν σήμερα απέναντι στους ουραγούς Giants (2-11) και πιθανώς θα κερδίσουν, αλλά θα είναι ένα πολύ περίεργο παιχνίδι λόγω ψυχολογίας.

UOL vs Spluce : UOL

Οι μονόκεροι (8-5) παλεύουν να παραμείνουν σε τροχιά playoffs και τα πάνε καλά, και το παιχνίδι απέναντι στους Splyce (4-9) είναι ένα παιχνίδι με παγίδες, αλλά σίγουρα ένα μπορούν και πρέπει να κερδίσουν. Μένει να αποδείξουν αν μπορούν να κυνηγήσουν την περσινή τους πορεία.

Fnatic vs Roccat: Fnatic

Σε πολύ περίεργη φάση η ομάδα των Fnatic (7-6) με αλλαγές στο ρόστερ και άλλα προβλήματα. Έρχονται αντιμέτωποι όμως με μια ομάδα που εξίσου αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα, τους Roccat (3-10) , και πιθανώς θα μπορέσουν να τους κερδίσουν. Το παιχνίδι όμως είναι ανοιχτό καθώς την προηγούμενη βδομάδα διαλύθηκαν από τους Splyce. Παραμένουν πάντως το φαβορί.

Vitality vs Elements: Vitality

Δυνατό παιχνίδι προβλέπω ότι θα είναι αυτό, αλλά η τρίτη πλέον ομάδα της κορυφής, Vitality (10-3), είναι πιθανό να τα βρει σκούρα απέναντι στους Elements (4-9) που παλεύουν για να παραμείνουν σε τροχιά παραμονής στο LCS! Το ξεκάθαρο φαβορί όμως είναι η παρέα του Cabochard!

Καλή διασκέδαση!

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Αρθρογράφος, αγάπη μεγάλη το WWE και τα esports. 24 ετών και πολιτικός μηχανικός!!