Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου το τουρνουά Hearthstone στα Battlenet στα Πευκάκια
To περασμένο Σάββατο διεξήχθη ένα μεγάλο event στα Battlenet Πευκάκια για το παιχνίδι Hearthstone, με μέγα χορηγό την Logitech, το οποίο διήρκεσε δύο μέρες καθώς η προσέλευση του κόσμου ήταν αρκετά μεγάλη. Περισσότεροι από 60 παίκτες έλαβαν μέρος σε αυτό, ανάμεσα τους και αρκετά γνωστά ονόματα όπως Hawkeye, Online 3D, Letmefarm, οι οποίοι αγωνίστηκαν «μέχρι τελικής πτώσης» για να καταφέρουν να φτάσουν στην κορυφή με στόχο τα έπαθλα.
Ανάμεσα στα γνωστά ονόματα εμφανίστηκαν και πολλοί άγνωστοι παίκτες οι οποίοι κατάφεραν να φτάσουν αρκετά ψηλά, μέχρι και την τελική τριάδα. Tα παιχνίδια της πρώτης μέρας παίχτηκαν σε μορφή Best of 3 σε Double elimination χωρίς Bans, ενώ στην φάση Top 32 τα παιχνίδια ήταν Best of 5 σε Single Elimination mode όπου οι παίκτες έφεραν 4 decks, από τα οποία το ένα θα γινόταν ban.
Η φάση των top 32 ξεκαθάρισε το σκηνικό καθώς έγινε ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα, από τους τόσους πολλούς παίκτες που παρευρέθηκαν εκεί και με αυτόν τον τρόπο την Κυριακή παίχτηκαν οι τελικές φάσεις, οι οποίες και ανάδειξαν τον νικητή αλλά και την Top τετράδα. Στην ημιτελική φάση συγκρούστηκαν ο Online 3D με τον Poseidon97 και οι Vicoss και Carpe. Από το πρώτο δίδυμο αναδείχθηκε νικητής ο Online 3D ενώ στο δεύτερο αγώνα, ο Carpe κατάφερε να επικρατήσει επί του Vicoss. Εύκολη ήταν η βραδιά για τον Carpe ο οποίος επικράτησε στον τελικό επί του Online 3D με σκορ 3-1 και κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση και το μεγάλο έπαθλο του τουρνουά.
Αναλυτικά οι Top 3 παίκτες με τα έπαθλα τους:
- Carpe – Logitech G633 ARTEMIS SPECTRUM +150€
- Online3D – Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset +100€
- Poseidon097 – Logitech G230 Stereo Gaming Headset + 50€
Τα Decks του νικητή Carpe με τα οποία κατάφερε να φτάσει στην κορυφή:
Social Media
18.202 Likes
595 Followers
4.020 Subscribers
2.114 Followers
3.386 Followers