Το Guinsoo’s Rageblade είναι η δύναμη του Season 6!

Η season 6 του League of Legends έχει αρχίσει για τα καλά και αυτό που έχει κάνει την διαφορά δεν είναι άλλο από το Guinsoo’s Rageblade! Και ενώ παντού όλοι πιστεύουν ότι το αντικείμενο χρειάζεται nerf, τα οποία πιθανότατα έρχονται, θα παραμείνει αρκετά δυνατό ειδικά σε ήρωες όπως Jax, Irelia, Xin Zhao! Αρχικά σας δίνει +30AD και +40AP στο αρχικό σας damage. Μαζί με τα bonuses στο stackable damage over time, σας δίνεται και μεγάλη γκάμα επιλογών στα υπόλοιπα αντικείμενα για να ολοκληρώσετε το build σας! Το μυστικό του όπλο: Η μεγάλη του δύναμη λοιπόν δεν είναι άλλη από το attack speed bonus, […]

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η season 6 του League of Legends έχει αρχίσει για τα καλά και αυτό που έχει κάνει την διαφορά δεν είναι άλλο από το Guinsoo’s Rageblade!

CShWRu9UkAAs1Gh

Και ενώ παντού όλοι πιστεύουν ότι το αντικείμενο χρειάζεται nerf, τα οποία πιθανότατα έρχονται, θα παραμείνει αρκετά δυνατό ειδικά σε ήρωες όπως Jax, Irelia, Xin Zhao!

Αρχικά σας δίνει +30AD και +40AP στο αρχικό σας damage. Μαζί με τα bonuses στο stackable damage over time, σας δίνεται και μεγάλη γκάμα επιλογών στα υπόλοιπα αντικείμενα για να ολοκληρώσετε το build σας!

Το μυστικό του όπλο:

Η μεγάλη του δύναμη λοιπόν δεν είναι άλλη από το attack speed bonus, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς όλους τους champions που είναι melee fighters και που τους προσφέρει φοβερό attack speed+ damage boost! Είναι με διαφορά το πρώτο αντικείμενο που βγάζει ένας  champion που παίζει με devourer, κάνοντας έναν AD bruiser  να είναι ταυτόχρονα και απειλή με AP.

Με τι να το συνδυάσετε για να εξαφανίσετε τους αντιπάλους:

Ένας από τους δυνατότερους συνδυασμούς του Guinsoo’s rageblade, είναι το bloodthirster εξαιτίας του τρομερού damage + lifesteal που χαρίζει. Παράλληλα, ο Xin Zhao, κέρδισε τη προσοχή μας, ιδιαίτερα έπειτα από το νέο patch και την δύναμη που του έδωσαν στο 3ο hit καθώς και  το life steal που έχει με αυτό από το W του. Το sustain του αλλά και η δύναμή του είναι τρομακτική!

Συνδυάστε τον Xin μαζί με Guinsoo’s και συνδυασμό bloodthirster και/ή tanky items και απολαύστε την τρελή δύναμή του.

Είναι ξεκάθαρα ο μεγαλύτερος badass του παιχνιδιού την στιγμή αυτή!

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Αρθρογράφος, αγάπη μεγάλη το WWE και τα esports. 24 ετών και πολιτικός μηχανικός!!