Έρχεται το τέλος του Dominion στο League of Legends!

Το Dominion, ένα mode που κράτησε συντροφιά σε πολλούς παίχτες, φτάνει στο τέλος του όπως ανακοίνωσε η Riot

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το Dominion, ένα mode που κράτησε συντροφιά σε πολλούς παίχτες, φτάνει στο τέλος του όπως ανακοίνωσε η Riot

Capture the Claw-noscale

Το Dominion, που από τον Αύγουστο του 2011 έκανε την διαφορά στο παιχνίδι προσφέροντας κάτι πέρα του συνηθισμένου, θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν. Αν και ήταν ένα διαφορετικό είδος παιχνιδιού, η εταιρία αποφάσισε να το διακόψει καθώς μετά από τόσα χρόνια, μόνο το 0,5% των παιχτών συμμετείχαν σε αυτό.

Αν και πέρυσι είχε ανακοινωθεί πως το παιχνίδι «δεν θα πάει πουθενά», φαίνεται πως τα χαμηλά νούμερα ανάγκασαν την εταιρεία να αλλάξει γνώμη, καθώς κάθε προσπάθεια ενδυνάμωσης του συγκεκριμένου mode, κατέστη αδύνατη με τον τόσο μικρό αριθμό παικτών.

Ο Riot Game designer “L4T3NCY” παραδέχτηκε ότι σε μεγάλο βαθμό ευθύνονται οι ίδιοι. Αν είχαν δώσει περισσότερη βαρύτητα στο Dominion, όταν ήταν πιο δημοφιλές mode, ίσως να μην έφταναν σε αυτό το σημείο. Ο χρόνος όμως, δεν ήταν με το μέρος τους σε αυτή τη περίπτωση.

Στις 22 Φεβρουάριου λοιπόν, αποχαιρετάμε μία για πάντα το Dominion. Η Riot ανακοίνωσε, πως όσοι παίκτες είχαν 100 νίκες πριν από την ανακοίνωση της λήξης του mode, ως έπαθλο θα λάβουν ένα special summoner icon. 

Καλή διασκέδαση λοιπόν σε αυτό το mode, και χαρείτε το για όσες μέρες απομένουν.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Αρθρογράφος, αγάπη μεγάλη το WWE και τα esports. 24 ετών και πολιτικός μηχανικός!!