Η ομάδα του Gamespace νικήτρια στο Monthly Go4lol Greece!

Ένα ακόμη Monthly Go4lol Greece έφτασε στο τέλος του με νικητές αυτή την φορά τους Gamespace!

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ένα ακόμη Monthly Go4lol Greece έφτασε στο τέλος του με νικητές αυτή την φορά τους Gamespace! Σε έναν συναρπαστικό τελικό ο οποίος έληξε με 2-1 απέναντι στους Metal Edge, η ομάδα του Gamespace κατάφερε να μην πτοηθεί από την ισοφάριση και κέρδισε αυτό το τουρνουά!

final

Με το Roster να συμπληρώνεται από τους  GS TobiAnonymoOsLegend, EasyFreezy, Sparks, Sh4rkou  οι Gamespace έφτασαν στον τελικό μετά από μια συναρπαστική σειρά αγώνων!

Game 1

Η σειρά BO3 των τελικών ξεκίνησε με τους GS να επιλέγουν πολύ Magic damage στα picks τους και αυτό τελικά δεν κόστισε! Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά με την Anivia του Sparks να βγαίνει πολύ μπροστά έχοντας 3-0 στο early game. Οι Metal Edge προσπάθησαν και ισορρόπησαν αρκετά το παιχνίδι το οποίο δε τους ξέφυγε πολύ ούτε σε kills αλλά ούτε και σε gold με την διαφορά να είναι στα 5k στο 25! Κάπου εκεί ήρθε όμως η αρχή του τέλους!

Ένα fight στο top lane βρήκε τους GS να σκοτώνουν 4 άτομα, αναγκάζοντας λίγα δευτερόλεπτα μετά τους ME να πάνε για το »sneaky» Baron! Εκεί όμως τους πρόλαβαν οι αντίπαλοί τους και αφού τους σκότωσαν, πήραν και το Baron. Κάπου εκεί η διαφορά εκτινάχθηκε στα 13k gold και κρίθηκαν όλα.

Στο 30ο λεπτό κέρδισαν άλλο ένα fight και έριξαν και τα 3 Inhibitors,τελειώνοντας τελικά στο 35 το παιχνίδι!

Game 2

Το δεύτερο παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα των Metal Edge, καθώς κρατούσαν έως το 13ο λεπτό τρομερό προβάδισμα,έχοντας 9-1 kills και +5k gold. Εκεί το παιχνίδι πήρε άγρια τροπή όμως με τους Gamespace με ένα πανέμορφο call στο 14 πήραν 4 kills και 2 mid turrets, φτάνοντας σχεδόν στο Inhibitor και πλησιάζοντας μια ανάσα σε Gold τους αντιπάλους τους.

Το παιχνίδι κυλούσε ισορροπημένα και οι 2 ομάδες ήταν μια ανάσα σε gold περιμένοντας κάποιο λάθος ή κάποιο έξυπνο call για να βγουν μπροστά. Και αυτό ήρθε για τους Metal Edge στο 31 εκεί όπου με ένα πανέμορφο call έκλεισαν στην ζούγκλα τους αντιπάλους τους και άνοιξαν το mid lane,όπου κάνοντας ένα δυνατό fight και καταφέρνοντας να σκοτώσουν για πρώτη φορά την Ahri,έληξαν το παιχνίδι και έφτασαν στο 1-1!

brackets

Game 3 

O τρίτος και τελευταίος μηνιαίος τελικός είχε και πάλι μεγάλη ένταση και δυνατές μάχες, Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Sparks έκλεψε τις εντυπώσεις με τον Viktor αυτή την φορά,τελειώνοντας μάλιστα χωρίς death.

Οι Gamespace μπήκαν δυνατά και κράτησαν το προβάδισμα από την αρχή του παιχνιδιού έως και το mid game, εκεί όπου οι Metal Edge ξεκίνησαν την αντεπίθεσή τους και στο 32 με ένα απίστευτο Big play από την Reksai, έκλεψαν το Baron με την διαφορά να βρίσκεται στα 6k gold!

Λίγο αργότερα όμως αποφάσισαν -όχι και…τόσο σοφά- να πάνε σε base race και οι GS τους τιμώρησαν, καθώς στο 35 pusharan απλά το mid με τον Mundo να tankάρει και πήραν αυτή την νίκη και τον τελικό, χωρίς fight!

Πολλά συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για τους πολύ όμορφους τελικούς και φυσικά μπορείτε να παρακολουθήσετε τα παιχνίδια εδώ!

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Αρθρογράφος, αγάπη μεγάλη το WWE και τα esports. 24 ετών και πολιτικός μηχανικός!!