Patch Notes 6.2!

Διαβάστε εδώ τα Patch Notes 6.2

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Διαβάστε εδώ τα Patch Notes 6.2
league_of_legends_wallpaper___blue_by_iamslowe-d6ljps8

Το νέο patch 6.2 μόλις έφτασε και είναι γεμάτο εκπλήξεις. Ο Jhin,The Virtuoso έχει σχεδόν μπει στο παιχνίδι καθώς έγινε το επίσημο reveal και το champion spotlight θα έρθει στο επόμενο patch, λογικά.

Ένας από τους παλιούς champions έχει δεχτεί εδώ και αρκετές μέρες ένα makeover στον PBE. Ο λόγος για τον Shen που το ανανεωμένο kit του ίσως τον φέρει ξανά στην επαγγελματική σκηνή, καθώς μπορεί ακόμα να παιχτεί σαν top laner αλλά και στο bot lane. Η νέα του W (Spirit Refuge) παρέχει μια προσωρινή ασπίδα σε αυτόν και τους συμπαίκτες του και τους δίνει την δυνατότητα να κάνουν dodge όλα τα αντίπαλα basic attacks όσο βρίσκονται μέσα στην ασπίδα φυσικά. Είναι δυνατό εργαλείο για να πάρει τη νίκη σε trades με τα αντίπαλα ad carry στο bot lane. Στο patch περιέχεται και το champion spotlight του Shen που μπορείτε να δείτε εδώ.

Στη συνέχεια μια όχι και τόσο ασήμαντη αλλαγή δέχτηκε ο Kha’Zix. Όσοι παίζατε από τις αρχές της κυκλοφορίας του Kha’Zix θα θυμάστε ότι μπορούσατε να ενεργοποιήσετε το Void Spike (W) όσο ήσασταν στον αέρα με το E (Leap) για ένα combo που παρείχε πολύ ισχυρό burst. Η Riot θεώρησε πως αυτό είναι υπερβολικά δυνατό και δεν δίνει ικανότητα για counter play και έτσι έκανε αδύνατο αυτό το interaction μεταξύ W και E. Στο τρέχον patch όμως σας δίνετε ξανά αυτή η δυνατότητα ή έστω η μισή. Όταν χρησιμοποιείτε το E μπορείτε να ενεργοποιήσετε το W και ο Kha’Zix θα το κάνει λίγο πριν βρεθεί στο έδαφος.Το ίδιο ισχύει πλέον και με την R(Void Assault). Προσέξτε όμως αν προσπαθήσετε να ενεργοποιήσετε το W αλλά και R οταν ο Kha’Zix είναι ακόμα στον αέρα μόνο αυτό που ενεργοποιήσατε τελευταίο θα κάνει cast.Ενδιαφέρουσες αλλαγές λοιπόν και στον Kha’Zix που μετά απο μια σειρά απο nerfs δεν παίζεται πλέον αλλά ας δούμε αν θα επιβιώσει στο meta.

Ενεργοποιήθηκε και πάλι το Champion Select και έχει κάποια νέα χαρακτηριστικά.

Interface Improvements : 

Τώρα θα μπορείτε να αγοράζετε skins μέσα στο νέο Champ Select.
Πλέον έχετε την δυνατότητα επιλογής Chroma Packs.
Τα ward skins θα μπορείτε να τα επιλέξετε επίσης.

Matchmaking Improvements :

Σε ισορροπία πλέον το matchmaking σε όλα τα επίπεδα κατάταξης.
Επισής μειώθηκαν τα queue times στα πιο υψηλά ELO.
Οι premade πεντάδες θα γίνονται match με άλλες premade πεντάδες σε ποσοστό 98%.

Τις υπόλοιπες αλλάγες πιο αναλυτικά μπορείτε να δείτε εδώ.Εκεί περιέχονται τα Lunar Revel skins αλλά και οι αλλαγές σε masteries,items,bug-fixes κλπ.

Πηγή

Περισσότερα νέα για το League of Legends