Έρχεται rework στον Shen

Visual update αλλά και αλλαγές στα abilities του Shen

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Visual update αλλά και αλλαγές στα abilities του Shenskin

Ο Shen ένας από τους παλαιότερους champions του παιχνιδιού, θα υποστεί σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση αλλά και στο kit του. Οι αλλαγές στα skill του Shen έχουν ως εξής:

Passive:Ki Barrier

Μετά τη χρήση ενός skill,ο Shen αποκτά μια προσωρινή ασπίδα. Η ασπίδα θα έχει μεγάλο cooldown, το οποίο θα μειώνεται σημαντικά, αν κάποιο skill επηρεάζει έναν εχθρικό ή φιλικό champion.

Q: Twilight Assault 

Ο Shen καλεί τη πνευματική του λεπίδα και ενδυναμώνει τις τρείς επόμενες βασικές επιθέσεις του, κάνοντας damage ανάλογα της μέγιστης ζωής του αντιπάλου του. Αν η λεπίδα χτυπήσει κάποιον εχθρό όταν επιστρέφει στο Shen, τότε αυτός κάνει παραπάνω damage και το attack speed του αυξάνεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό. Όσοι εχθροί έρθουν σε επαφή με τη λεπίδα κατά την επιστροφή της, θα έχουν σημαντικό slow όταν κινηθούν μακριά από τον Shen.

W:Spirit’s Refuge

Η λεπίδα του Shen δημιουργεί μια προστατευτική ζώνη, που δίνει στον Shen και τους συμπαίκτες του την δυνατότητα να αποφύγουν όλες τις βασικές επιθέσεις των αντιπάλων για λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό ενεργοποιείται όταν κάποιος συμπαίκτης εισέλθει στην περιοχή, αν όμως κανείς δεν είναι στην περιοχή περιμένει μέχρι κάποιος να έρθει αρκετά κοντά.

E: Shadow Dash

Passive: Ο Shen αναπληρώνει ένα μέρος της ζωής του κάθε φορά που κάνει damage με το Twilight Assault ή το Shadow Dash.
Active : Ο Shen κάνει dash σε μια περιοχή, κάνοντας damage σε όλους τους αντιπάλους, ενώ τους κάνει taunt στιγμιαία.

R: Stand United

Ο Shen μετά από μια μικρή καθυστέρηση τηλεμεταφέρεται στην τοποθεσία ενός συμπαίκτη δίνοντας του ασπίδα. Η λεπίδα του Shen τον ακολουθάει στο ίδιο σημείο.

Περισσότερα νέα για το League of Legends