Νέος jungler για τους OMG

Συμβόλαιο jungler υπέγραψε ο πρώην παίκτη των LGD Gaming, Zhu «TBQ» Yongquan στους OMG Esports club.

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Συμβόλαιο jungler υπέγραψε ο πρώην παίκτη των LGD Gaming, Zhu  «TBQ»  Yongquan στους OMG Esports club

LGD-tbq-2015lpl

Η ανακοίνωση ήρθε μετά την επίσημη κυκλοφορία του ρόστερ της πρώτης εβδομάδας από την Tencent Games, που σήμαινε ότι ο TBQ πιθανότατα δεν θα έπαιζε μέχρι την δεύτερη εβδομάδα του LPL. Ο TBQ  εντάχθηκε λοιπόν στους OMG ως jungle εκτός της περιόδου μεταφοράς, εφόσον  έχουν ήδη αποχωρήσει οι LGD Gaming από αυτό το offseason.

Ο TBQ έπαιζε για την LGD Gaming από το 2013 μέχρι το τέλος του 2015, σαν jungler της ομάδας. Έλαβε έντονη κριτική στο 2015, ιδιαίτερα για την απόδοσή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, και έχει γίνει γνωστός  για το instalock του παίκτη του, τον Lee Sin. Τελείωσε τους ομίλους του παγκόσμιου πρωταθλήματος  Stage με KDA 2.0 σημειώνοντας μάλιστα κάποια τρελά plays:

Ο άλλος jungler στο ρόστερ των OMG, ο Wang  «Fishball» Yu, έχει πολύ μικρή ανταγωνιστική εμπειρία, έχοντας παίξει μόνο στο παρελθόν για την ερασιτεχνική ομάδα Energy Pacemaker F.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.