Νέα αρχή για την Team Liquid

Ολοκλήρωσε το roster της για το 2016 η Liquid

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ολοκλήρωσε το roster της για το 2016 η Liquidtl

Το 2016 μόλις άρχισε και ήδη έφερε πολλές αλλαγές στην Liquid, η οποία μόλις συμπλήρωσε το δεκαμελές roster της φέρνοντας τους παίκτες της challenger team ως substitutes.  Αφού αποχώρησε από την ομάδα ο Diego «Quas» Ruiz για άγνωστους λόγους η Team Liquid υπέγραψε τον Samson «Lourlo» Jackson, που ήταν πρώην top laner στην Counter Logic Gaming Black, το challenger team των CLG.

Η Team Liquid πρόσθεσε στο roster την challenger ομάδα της Team Liquid Academy. Οι Derek «zig» Shao, Joshua «Dardoch» Hartnett,Jung «Youngbin» Young-bin,Jovani «fabbbyyy» Guillen και Matthew «Matt» Elento θα είναι οι αναπληρωματικοί.

Πρωτοποριακή κίνηση απο μέρους της Liquid, καθώς καμία άλλη ομάδα της Βόρειας Αμερικής δεν έχει ενεργό roster 10 ατόμων. Ομάδες όπως οι TSM, CLG και C9 έχουν έναν αναπληρωματικό στη διάθεση τους όμως καμία άλλη δεν έχει για κάθε ρόλο.

Παράτολμη προσπάθεια αυτή της Liquid, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό split, καθώς οι ομάδες των TSM ,Cloud9 και Immortals έχουν ξοδέψει πολλά χρήματα για να «χτυπήσουν» την πρωτιά.

Περισσότερα νέα για το League of Legends