Ανασκόπηση του μεγάλου τουρνουά στο @spot από τους Elysium

Μετά από 3 online και έναν LAN προκριματικούς καθώς και 8 invited ομάδες, μαζεύτικαν 16 ομάδες στα LAN τελικά του League of Legends στο @spot στον Πειραιά.

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Μετά από 3 online και έναν LAN προκριματικούς καθώς και 8 invited ομάδες, μαζεύτικαν 16 ομάδες στα LAN τελικά του League of Legends στο @spot στον Πειραιά.egt2

Λόγω των ονομάτων των ομάδων καθώς και του γεγονότος πως κυριολεκτικά όλοι οι γνωστοί παίκτες της Ελληνικής σκηνής έδωσαν το παρόν άνετα χαρακτηρίζεται το τουρνουά Πανελλήνιο.
Τα έπαθλα μεγάλα αντάξια του ονόματος των διοργανωτών €1000 για την πρώτη θέση, €500 για τη δεύτερη και €250 για την τρίτη (Void Gaming – Team inGame – GameHorizon).

Οι ομάδες χωρίστηκαν σε 4 ομίλους που οι 2 πρώτοι θα πέρναγαν στην φάση των 8.
Στους ομίλους δεν είχαμε εκπλήξεις και τα φαβορί είτε πρώτα είτε δεύτερα πέρασαν στη φάση των 8. Στην φάση αυτή είχαμε αρκετές εκπλήξεις καθώς 2 από τα φαβορί, οι οικοδεσπότες Elysium Gaming αλλά και η πιό φορμαρισμένη ίσως ομάδα εκείνη των onTop δεν καταφέραν να φτάσουν στους 4 και χάσανε από τη σταχτοπούτα GameHorizon και από τους μεγάλους Different Dimension αντίστοιχα.
Την τελική κατάταξη μπορείτε να την δείτε ακριβώς από κάτω με την υποσημείωση πως οι Different Dimension δεν αγωνίστηκαν για την τρίτη θέση καθώς έπρεπε να προλάβουν το αεροπλάνο.

egt1

Η ομάδα του GameSpace δεν τα κατάφερε καθώς στη φάση των 8 έχασε από την ομάδα που έκανε το απόλυτο 9/9 στο τουρνουά, τους Void Gaming!
Στο τουρνουά εκτός από ΟΛΟΥΣ τους γνωστους παίκτες της Ελληνικής σκηνής (με μεγάλο απώντα τον Dom1nant) έδωσαν το παρόν και γνωστοι streamers, casters αλλά και cosplayers και όλοι μαζί δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Από τη μεριά μας να ευχαριστήσουμε θερμά το @spot αλλά και τους Elysium Gaming για την άψογη διοργάνωση του τουρνουά αλλά και για την εκπληκτική φιλοξενία σε όλους τους παρευρισκόμενους!

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν!!!

7 8 9 10 11 12 13 14 16 17 18 19 20 21 22 23 24 5 6 15 1 2 3 4 25

 

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Gamer since: 1983