Καθυστερεί το Uncharted 4

Η Naughty Dog καθυστερεί την κυκλοφορία του Uncharted 4 για λόγους ποιότητας

Η Naughty Dog καθυστερεί την κυκλοφορία του Uncharted 4 για λόγους ποιότητας

uncharted-4

Το Uncharted 4: Α Thief’s End θα καθυστερήσει για πέντε εβδομάδες και θα κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου.

Μιλώντας στο Playstation Blog, οι directors του παιχνιδιού Neil Druckmann και Bruce Straley εξήγησαν πως η εταιρία ανάπτυξης, Naughty Dog, χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο, ώστε να το τελειοποιήσει.

Πιο συγκεκριμένα: «Αυτό είναι το μεγαλύτερο Uncharted και η ομάδα δουλεύει απίστευτα σκληρά, ώστε να τελειώσει το παιχνίδι σύντομα. Ωστόσο, καθώς ξεκινήσαμε να φτάνουμε στις τελευταίες λεπτομέρειες και να τελειώνουμε με τα επίπεδα του παιχνιδιού, παρατηρήσαμε πως πολλά σημεία κλειδιά ήθελαν περισσότερη δουλειά.

«Αφού ελέγξαμε προσεκτικά όλες μας τις επιλογές, αποφασίσαμε να επεκτείνουμε το πρόγραμμα μας, ώστε να μπορέσουμε να προσθέσουμε και τις τελευταίες πινελιές».

Περισσότερα νέα για το Uncharted 4: A Thief's End

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.