Επερχόμενο nerf στο R8

Προ ολίγων ημερών η Valve ανακοίνωσε επερχόμενο nerf στην επίδραση του R8 στο παιχνίδι.

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Προ ολίγων ημερών η Valve ανακοίνωσε το επερχόμενο nerf στην επίδραση του R8 στο παιχνίδι

revolver

Την περασμένη Τρίτη ανάμεσα στις αλλαγές που έφερε το νέο patch στο CS:GΟ, ήταν και η προσθήκη του R8 Revolver. Η προσθήκη αυτή έφερε αρκετές αντιδράσεις στον κόσμο του Counter Strike, με την πλειοψηφία αυτών να αφορούν τη ζημιά που προκαλεί και κατ’ επέκταση, την επίδρασή του στο παιχνίδι. Το νέο όπλο εκτός από την κοινότητα, βρήκε απέναντί του και αρκετούς επαγγελματίες παίκτες οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για την υπερβολικά υψηλή ζημιά που προσφέρει σε σύγκριση με τη χαμηλή τιμή του.

Μετά από αυτές τις έντονες αντιδράσεις η Valve έσπευσε να ανακοινώσει πως θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο όπλο. Στην ανακοίνωσή της παραδέχεται πως υπολόγισαν λάθος τη ζημιά που προκαλεί τo R8 και παρόλο που συνήθως χρειάζεται καιρός για να κάνουν κάποια αλλαγή, στην προκειμένη περίπτωση θα δράσουν άμεσα.

While it typically takes more time to generate enough data to drive an update (and gameplay updates are always a bit disruptive), in this case it’s clear that we got the damage wrong, and can respond immediately.

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive