Οι Playstation VR τίτλοι από το Playstation Experience 2015

To Playstation VR δεν έλειπε από το Playstation Experience 2015 και μαζί του είδαμε πολλούς νέους τίτλους

Platform
 

To Playstation VR δεν έλειπε από το Playstation Experience 2015 και μαζί του είδαμε πολλούς νέους τίτλους

playstation vr

Με το Playstation VR να κυκλοφορεί το 2016, η Sony έδειξε στο Playstation Experience 2015 μερικούς νέους τίτλους που θα το υποστηρίζουν.

Rez Infinite

Η Enhance Games, μια εταιρία που ιδρύθηκε από τον Tetsuya Mizuguchi, ανακοίνωσε το Rez Infinite για το Playstation 4 με υποστήριξη Playstation VR. Το παιχνίδι θα τρέχει σε 120 καρέ το δευτερόλεπτο με 3D ήχο σε εικονική πραγματικότητα. Επίσης, το παιχνίδι είναι 100% playable χωρίς VR σε 60 καρέ, με ανάλυση 1080p και ήχο 7.1.

Eagle Flight

Η Ubisoft ανακοίνωσε το Eagle Flight, ένα παιχνίδι πτήσεων αποκλειστικά για VR. Το παιχνίδι σας στέλνει στους ουρανούς του Παρισιού για να ζήσετε την ελευθερία και αερομαχίες που κόβουν την ανάσα. Μπορείτε να προπονηθείτε σε single player missions και να εξερευνήσετε την πόλη για να βρείτε collectibles, ώστε να αποκτήσετε πλεονέκτημα στο multiplayer.

The Modern Zombie Taxi Co.

Η Santa Monica και η developer VITEI Backroom ανακοίνωσαν το The Modern Zombie Taxi Co., έναν Playstation VR τίτλο, όπου είστε ένα ζόμπι που οδηγεί ταξί

Job Simulator

Η Owlchemy Labs φέρνει το Job Simulator, τον εικονικής πραγματικότητας τίτλο, που εξομοιώνει δουλειές, όπως μάγειρας, υπάλληλος γραφείου και ταμίας σε παντοπωλείο, στο Playstation VR. Το παιχνίδι χρησιμοποιεί δύο Playstation Move controllers για τα χέρια και την Playstation Camera για να βρίσκει τον κενό χώρο μπροστά στον παίκτη.

Golem

Ένα πρωτοεμφανιζόμενο στούντιο με το όνομα Highwire Games, ανακοίνωσε το Golem, ένα νέο παιχνίδι που έρχεται πρώτα σε Playstation VR. Στο παιχνίδι παίρνετε τον ρόλο ενός πέτρινου γίγαντα και εξερευνείτε μια αρχαία εγκαταλελειμμένη πόλη.

Ace Combat 7

Η Bandai Namco ανακοίνωσε το Ace Combat 7 για το Playstation 4 με υποστήριξη Playstation VR. Το παιχνίδι αναπτύσσεται σε Unreal Engine 4 και χρησιμοποιεί την τεχνολογία trueSKY. Θα περιλαμβάνει campaign mode, αλλά και multiplayer.

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.