Battleborn: Όσα είδαμε στην PSX!

Battleborn, το νέο hero-shooter IP της Gearbox στην Playstation Experience.

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Battleborn, το νέο hero-shooter IP της Gearbox, στην Playstation Experience.

battleborn-wallpaper-hd-rath-montana-phoebe-miko-marquis-1920x1080

Στην Playstation Experience, που πραγματοποιήθηκε από την Sony, αποκαλύφθηκαν μερικές νέες λεπτομέρειες για την επερχόμενη herο-shooter IP της  Gearbox, δημιουργών της σειράς Borderlands, του Battleborn. Το παιχνίδι θα βρεθεί σε open beta στις αρχές του 2016, με τους χρήστες του Playstation 4 να είναι οι πρώτοι, από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα παιχνιδιών, που να παίρνουν πρόσβαση στην open beta φάση του παιχνιδιού. Επιπλέον, το παιχνίδι θα διαθέτει ένα εκτεταμένο και άκρως ενδιαφέρον campaign mode, το οποίο μπορεί να παίζεται είτε solo, είτε παρέα με φίλους σε co-op mode.

23247275340_61dbc88e55_z

To Battleborn διαθέτει 25 μοναδικούς και παράλληλα χιουμοριστικούς ήρωες με τους χρήστες του PlayStation 4 που θα δοκιμάσουν το παιχνίδι κατά τη διάρκεια της beta θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πρώτοι έναν πρόσθετο ήρωα, τον μανιασμένο mech πιγκουίνο, Toby.

Το Battleborn θα γίνει διαθέσιμο για PS4, Xbox One και PC στις 3 Μαΐου του 2016.

Περισσότερα νέα για το Battleborn

Λάτρης των παιχνιδιών από πολύ μικρή ηλικία. Πρώτη επαφή με το gaming σε ηλικία 4ετών και παιχνίδια όπως το Mario Bros, Crash Bandicoot , Spyro,κτλπ. Ξεκίνησε ως λάτρης των κονσολών χάρη στην αγαπημένη του σειρά (κονσόλας) το God of War αλλά κατέληξε στο αγαπημένο, πλέον για αυτόν, αντικείμενο τον υπολογιστή. Εκεί ήρθε σε επαφή με πληθώρα από games ξεχωρίζοντας από αυτά την σειρά GTA, Battlefield, Assassins Creed και Hearthstone. Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και συγκεκριμένα στο τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών (CSD).