Το framerate του Chivalry: Medieval Warfare στο PS4 και στο Xbox One

Το Chivalry: Medieval Warfare έκανε ντεμπούτο χτες, 1 Δεκεμβρίου, στο PlayStation 4 και στο Xbox One.

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 

Το Chivalry: Medieval Warfare έκανε ντεμπούτο χτες, 1 Δεκεμβρίου, στο PlayStation 4 και στο Xbox One.

Chivalry_THUMB-1417632473633_540h

Η Torn Banner Studios ενημέρωσε μέσω του WCCF Tech,  ότι και οι δυο εκδόσεις αποδίδουν εικόνα 1080p. Παρόλα αυτά, σε όρους απόδοσης , η έκδοση του PlayStation 4 τρέχει σε 60 Fps, ενώ αντίθετα η έκδοση του Xbox One σε 30 Fps. Η εταιρία που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του παιχνιδιού, επιβεβαίωσε την πληροφορία στο Twitter. Mέχρι στιγμής δεν έχει καθοριστεί ο λόγος για τον οποίο υπάρχει αυτή η διαφορά στα Fps.

To Chivalry: Medieval Warfare περιλαμβάνει multiplayer 24 ατόμων (με dedicated servers), πάνω από 25 πίστες και ένα νέο πιο δύσκολο mode που υποστηρίζει ομάδες μέχρι και 6 ατόμων. Το βασικό παιχνίδι είναι διαθέσιμο για 19.99€ μέσω του PlayStation Network και του Xbox Live. Η Ultimate edition του παιχνιδιού, η οποία περιλαμβάνει το Barbarian character pack, το Marauding arbiter pack, το Inquisitive Dreadnought bundle και το Barbarian weapon pack, είναι διαθέσιμη στα 29.99€.

Τα κοσμητικά DLC packs που δίνονται με την Ultimate edition, περιλαμβάνουν αντικείμενα όπως skins, όπλα, κράνη και άλλα και μπορούν να αγοραστούν και μεμονωμένα για 8€ το καθένα.

Το Chivalry αρχικά κυκλοφόρησε για PC το 2012 και έκτοτε κυκλοφόρησε στο Xbox 360 το 2014 και στο PlayStation 3 νωρίτερα το 2015.

Περισσότερα νέα για το Chivalry: Medieval Warfare