CS:GO FACEIT: Στην κορυφή οι Fnatic

CS:GO FACEIT – Dreamhack Winter: Οι Fnatic ήταν οι μεγάλοι νικητές

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

CS:GO FACEIT – Dreamhack Winter: Οι Fnatic ήταν οι μεγάλοι νικητές καθώς επικράτησαν με 2-1 των Luminosity στον τελικό

w640xh480_23085135850_3b7eeca3f5_kΟι Fnatic έδωσαν τέλος στην «ξέφρενη» πορεία των Luminosity, καθώς τους νίκησαν με 2-1 για να κατακτήσουν το CS:GO FACEIT στο… «γήπεδο» τους!

Οι ημιτελικοί

Οι Fnatic προκρίθηκαν στον τελικό καθώς επικράτησαν με 2-1 των Virtus.pro στον πρώτο ημιτελικό. Η ήττα με 16-11 στην Μirage δεν πτόησε τον Olofmeister και την παρέα του, που αφού έφεραν τη σειρά στα ίσα στην Inferno (16-10), πήραν τη νίκη στην Cache (16-9, halftime: 11-4) για να περάσουν στον τελικό. Στον δεύτερο ημιτελικό είδαμε την Team SoloMid να κερδίζει εύκολα με 16-5 στην Mirage τους Luminosity, με τους Βραζιλιάνους να ισοφαρίζουν εξίσου εύκολα (16-6 με ένα εξαιρετικό δεύτερο μισό στο game) στην Overpass. Στην Inferno γίναμε μάρτυρες μιας συγκλονιστικής μάχης, με τους Luminosity να καταφέρνουν τελικά να επικρατήσουν με 21-17 και να παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό.

Ο τελικός

Τα maps που αφαιρέθηκαν

Από Fnatic: Overpass, Mirage
Από Luminosity: Dust2, Cache

Το πρώτο game παίχτηκε στην Train (επιλογή των Fnatic) και το πρώτο μισό έκλεισε με μόλις προβάδισμα ενός round (7-8) για τους Luminosity, παρόλο που βρέθηκαν μπροστά μέχρι και με πέντε (2-7). Το δεύτερο κομμάτι του παιχνιδιού ωστόσο ήταν μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Η βραζιλιάνικη ομάδα ήταν εξαιρετική και με 8-2 έφτασε στην κατάκτηση της νίκης με 16-9. Σειρά είχε η Cobblestone (map που είχαν διαλέξει οι Luminosity), όπου οι Fnatic βρέθηκαν να προηγούνται με 9-4, όμως οι Luminosity κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο με 6-9.

Οι FNC πήραν το πρώτο τους pistol round στους τελικούς και αυτό έφερε ακόμα τρεις γύρους στην πλευρά τους για να γίνει το σκορ 13-6. Η προσπάθεια (ένα σερί 5-1) να επανακάμψουν οι Luminosity έμεινε στη μέση με τους Fnatic να επικρατούν με 16-11 και να στέλνουν τη σειρά σε τρίτο map(Inferno). Στο 3ο game είδαμε πάλι αποφασισμένους τους Fnatic που έκλεισαν το πρώτο μέρος με 9-6, για να μετατρέψουν σε παράσταση για ένα «ρόλο» το δεύτερο μισό του game (7-1) και να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου (16-7).

Δίκαια στην κορυφή οι Σουηδοί που είχαν σε εξαιρετική κατάσταση τον Olofmeister. Να σημειώσουμε πως αυτό ήταν το πρώτο Lan event του Dennis με τη φανέλα των Fnatic και ήταν κάτι παραπάνω από προφανές, πως έχει ήδη δέσει με την υπόλοιπη ομάδα. Σπουδαία προσπάθεια από τους Luminosity που δεν μπορεί να είναι απογοητευμένοι από την δεύτερη θέση.

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive