Heroes of the Storm: Το «σήκωσαν» οι Fnatic

Heroes of the Storm: Οι Fnatic νίκησαν με 3-1 στον τελικό την Team Liquid και κατέκτησαν τον τίτλο

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Heroes of the Storm Dreamhack All-Stars Winter Clash: Οι Fnatic νίκησαν με 3-1 στον τελικό την Team Liquid και κατέκτησαν τον τίτλο
trohphy
Tι κι αν έχασαν το πρώτο game; Οι Fnatic πήραν τα τρία επόμενα και κατέκτησαν το Hots Dreamhack All-Stars Winter Clash, νικώντας με 3-1 την Team Liquid. Οι πρωταθλητές μαζί με το τρόπαιο πήραν 12.500 δολάρια, ενώ με 7.500 έφυγε από την Σουηδία η Team Liquid. Να θυμίσουμε πως οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στη φάση των ομίλων με τους Fnatic να επικρατούν και τότε (με 2-0).

Game 1
Map: Cursed Hollow
Bans: Abathur, Brightwing (Liquid) – Tyrande, Uther (Fnatic)
Picks
Liquid: Falstad, ETC, Kharazim, Sylvanas and Thrall.
Fnatic: Kael’Thas, Sonya, Tyrael, Muradin, Tassadar

To πρώτο game δεν έμοιαζε να πηγαίνει καλά για την TL που εξασφάλισε το πρώτο curse μετά από 10 tributes (όμως αποδείχτηκε καθοριστικό). H νίκη ήρθε με εντυπωσιακό τρόπο. Ο VortiX (Falstad) βρισκόταν στο top και οι Fnatic άρχισαν να τον προσεγγίζουν με σκοπό το free kill και να επιτεθούν στο Core. Όμως την ώρα που ο VortiX έκανε το ζωντανό δόλωμα, τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του έκαναν backdoor και κατέστρεφαν το Core των αντιπάλων τους για να γράψουν το 1-0.

Game 2
Map: Battlefield of Eternity
Bans: Abathur, Jaina (Liquid) – Tyrande, Lost Vikings (Fnatic)
Picks
Liquid: Kael’Thas, Falstad, Uther, Johanna and Kharazim
Fnatic: ETC, Tyrande, Sonya, Tyrael and Valla

H απάντηση των Fnatic ήταν άμεση με την ισοφάριση να έρχεται μετά από 18 λεπτά. Ένα πολύ καλό team fight στο 17′ έδωσε τέσσερα kills στους FNC (από τους οποίους επέζησαν όλα τα μέλη) και δευτερόλεπτα αργότερα το Core της Team Liquid. Ένα πολύ καλό game με τους Fnatic να βρίσκουν την κατάλληλη ευκαιρία και να φέρνουν τη σειρά στα ίσα.

Game 3
Map: Garden of Terror
Bans: Abathur, Tyrael (Liquid) – Tyrande, Lost Vikings (Fnatic)
Picks
Liquid: Falstad, ETC, Khazarim, Sylvanas and Thrall
Fnatic: Kael’Thas, Uther, Sonya, Tassadar, Muradin

Μετά από το Battlefield of Eternity και τους Immortals, σειρά είχε η… συλλογή λουλουδιών, καθώς οι δύο ομάδες θα κοντράρονταν στο Garden of Terror. Η TL πήρε γρήγορα το first blood, ενώ η πρώτη νύχτα του game πέρασε χωρίς καμία από τις δύο ομάδες να έχει αρκετά seeds ώστε να κάνει summon το terror. To παιχνίδι θα πήγαινε στην ομάδα που θα έκανε τα λιγότερα λάθη και αυτή δεν ήταν η Liquid. Ο Falstad βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή και πέθανε την ώρα που οι συμπαίκτες του αποφάσισαν να κάνουν ένα αψυχολόγητο play και να ορμήσουν στο αντίπαλο Core, με όλα τα μέλη των Fnatic ζωντανά και το terror να είναι εκεί! Το 2-1 ήταν γεγονός για τους Fnatic που ήθελαν μια νίκη για να πάρουν την πρώτη θέση.

Game 4
Map: Sky Temple
Bans: Abathur, Tyrael (Liquid) – Tyrande, Lost Tassadar (Fnatic)
Picks
Liquid:Kael’Thas, Uther, Sonya, Leoric and Lost Vikings
Fnatic: ETC, Falstad, Muradin, Kharazim and Jaina.

Ήταν το game της βραδιάς (αν όχι του τουρνουά)! Μετά από 27 λεπτά η Team Liquid έχει πάρει ένα πολύ σημαντικό team fight και προελαύνει προς το αντίπαλο Core με 5 μέλη απέναντι σε 2. Οι casters φώναζαν πως αυτή είναι η ισοφάριση όμως ο Shad (ETC) και ο Breez (Muradin) κάνουν το απίθανο, καταφέρνουν να κρατήσουν το Core όρθιο (έμεινε με 6% hp) απέναντι σε 5 αντιπάλους εξοντώνοντας τους έναν-έναν! Με τη βοήθεια του Smexystyle (Khazarim) όλα τα μέλη της Liquid εξοντώθηκαν, την ώρα που στην άλλη πλευρά του χάρτη τα minions έδιναν το τρόπαιο στους Fnatic!

Περισσότερα νέα για το Heroes of the Storm