Ρεκόρ πωλήσεων για το PS4!

Τα «λαμπερά παραλληλόγραμμα» και η επιτυχία της SONY!

Platform
 

Τα «λαμπερά παραλληλόγραμμα» και η επιτυχία της SONY!

b341b2e48ee6aaf1204aaa3213cce23a0793deab.jpg__940x420_q85_crop-smart_upscale

Μπορεί να κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2013, αλλά το PS4 μέχρι στιγμής κατάφερε να πουλήσει πάνω από 30,2 εκατομμύρια κονσόλες. Από ότι γίνεται αντιληπτό, οι πωλήσεις για την SONY μάλλον έχουν αποδώσει υπερβολικά καλά.

«Είμαστε ειλικρινά ευγνώμονες για το γεγονός του ότι οι παίκτες σε όλο το κόσμο συνεχίζουν να επιλέγουν το PS4 ως το ιδανικότερο για να παίξουν από τότε που κυκλοφόρησε, πριν δυο χρόνια.», ανέφερε ο Πρόεδρος και CEO της Sony Computer Entertainment, Andrew House. «Έχουμε δεσμευτεί να φέρουμε ελκυστικά παιχνίδια και υπηρεσίες ψυχαγωγίας σε χρήστες σε όλο το κόσμο. Χάρη στην υποστήριξη των εταίρων μας, το PS4 εξακολουθεί να είναι η κορυφαία πλατφόρμα για παιχνίδι και για διαδραστική και καινοτόμα διασκέδαση.»

Αξίζει να αναφερθεί, πως πριν τέσσερις μήνες, τον Ιούλιο, οι πωλήσεις του PS4 ανέρχονταν στα 25,3 εκατομμύρια, δεδομένο που δείχνει αύξηση των πωλήσεων κατά 6 εκατομμύρια περίπου σε αυτό το διάστημα.

 

 

Υποστηρίζει οτιδήποτε (σχεδόν) μπορεί να αναχθεί σε τέχνη. Κάποια στιγμή το πτυχίο της θα γράφει "Ιστορικός", και όταν δεν μαθαίνει ημερομηνίες & ιστορικά γεγονότα παίζει & δοκιμάζει ό,τι game υπάρχει.