Ο MICHU στη θέση του Snax στο IEM !

Michu αντί Snax στους Virtus.pro στο IEM San Jose

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Αλλαγές ενόψει IEM San Jose καθώς, οι Virtus.pro ανακοίνωσαν ότι την θέση του Janusz «Snax» Pogorzelski, θα την πάρει το νέο ταλέντο της ομάδας CSGL, o Michał «MICHU» MüllerΟ προπονητής της ομάδας, Jakub «kuben» Gurczynski, ανακοίνωσε στο facebook ότι ο Janusz «Snax» Pogorzelski δεν θα παρευρεθεί στο IEM San Jose, λόγω ενός προβλήματος με το δεξί του μάτι. O Jakub «kuben» Gurczynski θα μείνει πίσω, μέχρι να αναρρώσει, ωστόσο αναμένεται να επανέλθει για τους τελικούς του FACEIT League Stage 3, στο Jönköping.

Ο Michał «MICHU» Müller βρίσκεται ήδη στην Αμερική, αφού οι CSGL παρευρέθηκαν στο RGN Pro Series Championship, στην Σάντα Άννα της Καλιφόρνια. Πάρα τις πολύ δυναμικές εμφανίσεις του δεκαοχτάχρονου, η ομάδα δεν κατάφερε να περάσει ούτε τα groups.

michu

Είναι η δεύτερη φορά που ο Michał «MICHU» Müller θα μπει ως αναπληρωματικός στους Virtus.pro. Τον προηγούμενο Μάρτιο, αντικατέστησε για άλλη μια φορά τον Janusz «Snax» Pogorzelski, λόγω προβλημάτων υγείας, στο lan event Gfinity Spring Masters I, στο Λονδίνο

Οι Virtus.pro θα αντιμετωπίσουν τους Gamers2 στα προημιτελικά του IEM San Jose αυτό το Σάββατο. Η ομάδα που θα κατέβει με το εξής ρόστερ:

Filip «NEO» Kubski
 Wiktor «TaZ» Wojtas
 Paweł «byali» Bieliński
 Jarosław «pashaBiceps» Jarząbkowski
 Michał «MICHU» Müller (αναπληρωματικός)

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive