Χάνουν το IEM San Jose οι EnVyUs

Μεταφορικά προβλήματα χωρίς ασφάλεια αποτρέπουν τους EnVyUs από το να ταξιδέψουν στο San Jose για το Intel Extreme Masters.

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Μεταφορικά προβλήματα αποτρέπουν τους EnVyUs από το να ταξιδέψουν στο San Jose για το Intel Extreme Masters

envyus 750

Η ανακοίνωση βγήκε το απόγευμα της Τετάρτης, λόγω των τελευταίων συμβάντων στο Παρίσι καθώς και τις πρόσφατες απειλές για τρομοκρατικές επιθέσεις σε πτήσεις και σε αλλά μέσα μαζικής μεταφοράς. Η διοίκηση των EnVyUs αποφάσισε για την ασφάλεια των παικτών να ακυρωθεί η συμμετοχή της ομάδας στο Intel Extreme Masters στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια.

Οι EnVyUs ανακοίνωσαν την δήλωση τους μέσω Twitter, λέγοντας:

«Με μεγάλη μας λύπη, σας ενημερώνουμε ότι η ομάδα μας στο CS:GO δεν θα παρουσιαστεί στο IEM:San Jose. Όπως πολλοί γνωρίζετε η ομάδα μας αποτελείται από Γάλλους παίκτες και η χώρα περνά μια δοκιμασία. Σήμερα το πρωί καθώς η ομάδα μας ετοιμαζόταν για την πτήση της, πολλές τρομοκρατικές απειλές για αεροπορικές πτήσεις ακούστηκαν. Ταυτόχρονα πολλές τρομοκρατικές ενέργειες πραγματοποιήθηκαν στο Παρίσι. Στην παρούσα φάση, για την ασφάλεια των παιχτών της ομάδας, ακυρώνεται η συμμετοχή μας στο IEM:San Jose. Αυτό φέρνει μεγάλη θλίψη στον οργανισμό μας καθώς θέλαμε να επισκεφτούμε τους Αμερικανούς φαν μας αλλά και να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας ως παγκόσμιοι πρωταθλητές στο IEM. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ESL, IEM και τους υποστηρικτές μας για την κατανόηση. Η καρδία μας και οι σκέψεις μας είναι με τους ανθρώπους στην Γαλλία. Να είναι όλοι δυνατοί σε αυτή την πρόκληση που αντιμετωπίζουν»

H ΙΕΜ αποφάσισε και προχώρησε στην αντικατάσταση της ομάδας από τους Counter Logic Gaming. Το τουρνουά θα παιχτεί κανονικά στις 21 και 22 Νοεμβρίου.

Δείτε περισσότερα για το Intel Extreme Masters: San Jose εδώ!

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive