Το νέο roster της TSM

Έπειτα από μερικές εβδομάδες η νέα ομάδα των TSM είναι έτοιμη για δράση με ολοκαίνουργιο roster Η ομάδα TSM είναι πλήρης και έτοιμη για νέες δόξες στο αμερικάνικο αλλά και στο παγκόσμιο στερέωμα!Πιο αναλυτικά, θα διαπιστώσουμε ότι νέα μέλη συμπληρώνουν τις κενές θέσεις της ομάδας, που είναι το top lane, το jungle, το ad carry και το support. Ξέρουμε όλοι λοιπόν ότι το ad carry της ομάδας Jason «WildTurtle» Tran, αντικαταστάθηκε από τον Doublelift. Στο top lane ο Kevin «Hauntzer» Yarnell θα καλύψει την θέση στο roster της TSM, έπειτα από την αποχώρηση του Marcus «Dyrus» Hill. Στην συνέχεια, ο Dennis «Svensekeren» […]

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Έπειτα από μερικές εβδομάδες η νέα ομάδα των TSM είναι έτοιμη για δράση με ολοκαίνουργιο roster
Team-Solomid-Logo

Η ομάδα TSM είναι πλήρης και έτοιμη για νέες δόξες στο αμερικάνικο αλλά και στο παγκόσμιο στερέωμα!Πιο αναλυτικά, θα διαπιστώσουμε ότι νέα μέλη συμπληρώνουν τις κενές θέσεις της ομάδας, που είναι το top lane, το jungle, το ad carry και το support. Ξέρουμε όλοι λοιπόν ότι το ad carry της ομάδας Jason «WildTurtle» Tran, αντικαταστάθηκε από τον Doublelift. Στο top lane ο Kevin «Hauntzer» Yarnell θα καλύψει την θέση στο roster της TSM, έπειτα από την αποχώρηση του Marcus «Dyrus» Hill. Στην συνέχεια, ο Dennis «Svensekeren» Johnsen παίρνει τον ρόλο του Lucas «Santorin» Larsen’s στο jungle και τέλος ο Raymond «kaSing» Tsang, θα παίξει στην θέση του support αντί για τον Jang-sik «Lustboy» Ham.

Η νέα ομάδα θα προσπαθήσει με το καινούργιο της δυναμικό να φτάσει ακόμα πιο ψηλά, απ’ότι είχε κατορθώσει το 2015, όπου κατάφερε να συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η αλλαγμένη Team SoloMid λοιπόν έχει μόνο ένα μέλος ίδιο με πέρυσι και αυτό δεν είναι άλλο από τον mid laner, Soren «Bjergsen» Bjerg. Αυτό λοιπόν το σχεδόν ολοκληρωτικά καινούργιο roster, έχει μόνο λίγες μέρες να προετοιμαστεί για την πρώτη του εμφάνιση στο IEM San Jose από τις 21 μέχρι τις 22 Νοεμβρίου.

Περισσότερα νέα για το League of Legends