Ανάβουν «φωτιές» οι Η2Κ

Ως τα δικαστήρια αναμένεται να φτάσουν H2K και TSM για την περίπτωση του Dennis «Svenskeren» Johnsen

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ως τα δικαστήρια αναμένεται να φτάσουν H2K και TSM για την περίπτωση του Dennis «Svenskeren» Johnsen

d6c302f5b48097f72c8dfe2ce03a2e2d

Οι Team SoloMid και οι H2k-Gaming θέλησαν να υπογράψουν με τον jungler Dennis «Svenskeren» Johnsen για τις ικανότητες του, όμως η υπόθεση πήρε… παράξενη τροπή. Πρώτα αναφέρθηκε από τον Richard Lewis στο Breitbart και αργότερα επιβεβαιώθηκε δημοσίως από το Twitlonger η διαμάχη των δύο οργανισμών. Όλο αυτό ξεκίνησε από το γεγονός πως η ευρωπαϊκή ομάδα θεωρούσε πως ο Johnsen είχε «υπογράψει» στην ομάδα τους, λίγο πριν δώσει τα χέρια με τον αμερικανικό σύλλογο.

Σε μία ανακοίνωση του Breitbart, οι H2k ισχυρίστηκαν ότι ο Johnsen και η διοίκηση της ομάδας είχαν «συμφωνήσει για να υπογράψουν ένα συμβόλαιο, που θα επισημοποιούσε την απόφαση», ωστόσο λίγο αργότερα ο παίκτης υπέγραψε στους TSM (αν και αρχικά είχαν διαφωνήσει).  Αφού η ιστορία δημοσιεύθηκε, μία σειρά από δημόσιες ανακοινώσεις  από τον CEO των H2k Richard Wells και από τον ιδρυτή της SoloMid Andy «Reginald» Dinh έχουν «ανάψει φωτιές» σχετικά με την κατάσταση (με νομικές απειλές μέχρι και αναφορές σε bullying).

Σύμφωνα με τον Dinh, οι TSM προσέφεραν στον Johnsen τη δυνατότητα για tryout πριν αυτός πάρει προσφορά από τους H2k. Ο παίκτης (ο Johnsen) προσφέρθηκε να πληρώσει τους h2k για να εξασφαλίσει τη θέση του στο ροστερ τους ως εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που η δοκιμή με τους TSM δεν είχε επιτυχία. Αυτές οι συζητήσεις όμως δεν έφεραν αποτέλεσμα και οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομάδας συνέχισαν την αναζήτηση παίκτη για το ροστερ τους. Οι H2k πιστεύουν πως η συμφωνία τους ήταν νομικά δεσμευτική, και ζητήθηκε από την Riot και τους δικηγόρους του να εξετάσουν την κατάσταση

Σύμφωνα με τον δικηγόρο των esports Bryce Blum, είναι μπερδεμένη η κατάσταση

Ο Βlum δήλωσε στο True Sight podcast. «Αν είναι ή δεν είναι νομικά δεσμευτικό, πάει στις θεμελιώδεις αρχές… υπάρχουν τρία πράγματα που χρειάζεται κανείς για να υπογράψει ένα συμβόλαιο: η προσφορά, ένα συμβόλαιο, και μία εξέταση. Δεν μπορεί να είναι αορίστου χρόνου, δεν μπορούν να υπάρχουν προϋποθέσεις . Πρέπει να υπάρχει η ευκαιρία να πεις το ναι και το όχι.»

Η Riot ως τώρα δεν έχει πάρει θέση επί του θέματος με τις δύο ομάδες να είναι στα όρια για μία μάχη στα δικαστήρια. Ο Johnsen θα παίξει με τους TSM στο IEM San Jose σε 10 ημέρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το ζήτημα έχει λήξει.

Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags
, ,

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο